De vijf meest in het oog springende dames in series van de jaren '90

Een opsomming van de 5 meest in het oog springende dames uit series uit de jaren '90.

Bas de Kramer, 08-12-2022 09:50

De jaren '90 waren een geweldige tijd voor tv-series en er waren de nodige bevallige dames die in deze series alle aandacht naar zich toe trokken. Dit zijn de 5 meest sexy vrouwen in tv-series uit de jaren '90.
Pamela Anderson - Baywatch
Pamela Anderson speelde de rol van badmeester Casey Jean "C.J." Parker in Baywatch, een populaire tv-show in de jaren '90. Ze stond bekend om haar blonde lokken, verbluffende figuur en haar iconische rode zwempak. Zij was het absolute sekssymbool van de jaren '90.

Jennifer Aniston - Friends
Jennifer Aniston speelde de rol van Rachel Green in Friends, een tv-serie die nog altijd goed bekeken wordt. Rachel was grappig en lief met een dito uitstraling. Zij was de ideale schoondochter van de jaren '90.

Sarah Michelle Gellar - Buffy the Vampire Slayer
Sarah Michelle Gellar speelde de rol van Buffy Summers in Buffy the Vampire Slayer, een tv-serie die zeer populair was in de jaren '90. Het personage van Gellar was een sterke en bekwame vampierdoder met bijzondere vecht vaardigheden.

Alyssa Milano - Charmed
Alyssa Milano speelde de rol van Phoebe Halliwell in Charmed, een populaire tv-serie in de jaren '90. Milano's karakter was krachtig en lief en zij beschikte over bovennatuurlijke krachten.

Lucy Lawless - Xena: Warrior Princess
Lucy Lawless speelde de rol van Xena in Xena: Warrior Princess, ook al zo een populaire tv-serie in de jaren '90. Xena was een sterke krijger. Ze was altijd klaar om in gevecht te gaan in haar altijd sexy outfits.

Kijk de film Baywatch op Netflix.

Lees meer over: baywatch, charmed, xena, charmed, buffy the vampire slayer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam