Weer een flinke update voor 'The Rings of Power' seizoen 2

Een update voor 'The Rings of Power' seizoen 2

De populaire fantasy serie zal een aantal nieuwe gezichten hebben in het tweede seizoen.

Fleur van Laar, 8 december 2022 17:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Lord of the Rings: The Rings Of Power seizoen 2 voegt 8 nieuwe castleden toe aan de Prime Video serie, die midden in de opnames van het nieuwe seizoen zit.
Na afwezigheid op het witte doek sinds de originele trilogie van Peter Jackson, keert het geliefde Lord of the Rings-universum van J.R.R. Tolkien terug in 2022, maar nu als een televisieserie op Prime Video.

Terwijl Rings of Power seizoen 2 doorgaat met filmen in het Verenigd Koninkrijk, heeft Prime Video de cast voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. De streamingdienst kondigde woensdag aan dat het op Tolkien gebaseerde drama 8 nieuwe terugkerende acteurs zal krijgen die zullen debuteren in The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2.
Vergelijkbaar met de initiële castings voor The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 1, houdt Prime Video de identiteit van alle nieuwe castleden geheim.

Wat we kunne verwachten in seizoen 2
De oorlog tegen Sauron zal een van de centrale punten zijn van The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2.

Een ander groot verhaal dat we kunnen verwachten van The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 is de diepere verkenning van de Stranger. De Rings of Power seizoen 1 finale onthulde dat, hoewel hij niet Sauron was, de Stranger in feite een Istari was, beter bekend als een tovenaar. Of The Stanger Gandalf is, moet nog blijken, maar dat wordt naar verwachting een cruciaal punt in het nieuwe seizoen. Met Nori aan zijn zijde zal het duo samen naar Rhûn reizen om de Stranger te helpen meer over zijn krachten te ontdekken.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power is te streamen op Prime Video
Bron: Screenrant

Lees meer over: Lord of the Rings, Rings of Power, Prime Video, Morfydd Clark

Populair nieuws