Netflix onthult wanneer 'Shadow & Bone' seizoen 2 te zien is

Releasedatum 'Shadow & Bone' seizoen 2 onthuld

Netflix heeft onthuld wanneer we het tweede seizoen van Shadow & Bone op het platform kunnen verwachten.

Niels Arts, 9 december 2022 11:12

Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Shadow & Bone in maart 2023 van start gaat. De serie begon in 2021 en werd over het algemeen erg goed ontvangen.
De precieze releasedatum van Shadow & Bone seizoen 2 is 16 maart 2023. Dit tweede seizoen bestaat opnieuw uit acht afleveringen.

Shadow & Bone seizoen 2
Seizoen 2 van Shadow & Bone betekent de terugkeer van veel bekende gezichten, zoals Alina Starkov (Jessie Mei Li), Malyen Oretsev (Arhcie Renaux), General Kirigan/The Darkling (Ben Barnes) en meer.

Maar een nieuw seizoen is niet écht nieuw zonder nieuwe castleden. Daarom sluiten de personages Nikolai Lantsov (Patrick Gibson), Wylan Hendricks​​​​​​​ (Jack Wolfe​​​​​​​) enTamar Kir-Bataar​​​​​​​ (Anna Leong Brophy) zich bij de serie aan.

De releasedatum van Shadow & Bone seizoen 2 betekent dat het bijna twee jaar heeft geduurd sinds het eerste seizoen op Netflix verscheen. Dat is langer dan sommigen misschien gehoopt hadden, maar dat heeft een reden: de schaal van het tweede seizoen is een stuk groter, vermoedelijk met grotere set pieces.

Shadow & Bone verschijnt dus 16 maart 2023 op Netflix.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Shadow and Bone, seizoen 2, Netflix

Populair nieuws