search
Netflix onthult wanneer 'Shadow & Bone' seizoen 2 te zien is
Series / Nieuws

Netflix onthult wanneer 'Shadow & Bone' seizoen 2 te zien is

Netflix heeft onthuld wanneer we het tweede seizoen van Shadow & Bone op het platform kunnen verwachten.

Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van Shadow & Bone in maart 2023 van start gaat. De serie begon in 2021 en werd over het algemeen erg goed ontvangen.

De precieze releasedatum van Shadow & Bone seizoen 2 is 16 maart 2023. Dit tweede seizoen bestaat opnieuw uit acht afleveringen.

Shadow & Bone seizoen 2
Seizoen 2 van Shadow & Bone betekent de terugkeer van veel bekende gezichten, zoals Alina Starkov (Jessie Mei Li), Malyen Oretsev (Arhcie Renaux), General Kirigan/The Darkling (Ben Barnes) en meer.

Maar een nieuw seizoen is niet écht nieuw zonder nieuwe castleden. Daarom sluiten de personages Nikolai Lantsov (Patrick Gibson), Wylan Hendricks"‹"‹"‹"‹"‹"‹"‹ (Jack Wolfe"‹"‹"‹"‹"‹"‹"‹) enTamar Kir-Bataar"‹"‹"‹"‹"‹"‹"‹ (Anna Leong Brophy) zich bij de serie aan.

De releasedatum van Shadow & Bone seizoen 2 betekent dat het bijna twee jaar heeft geduurd sinds het eerste seizoen op Netflix verscheen. Dat is langer dan sommigen misschien gehoopt hadden, maar dat heeft een reden: de schaal van het tweede seizoen is een stuk groter, vermoedelijk met grotere set pieces.

Shadow & Bone verschijnt dus 16 maart 2023 op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen