Schokkende keuze in 'Chicago PD' verklaard door showrunner

Showrunner verklaart schokkende keuze 'Chicago PD'

Showrunner Gwen Sigan legt de verbazingwekkende keuze die Hank Voight maakte wat beter uit.

Nina Beerendonk, 9 december 2022 14:23

In de finale voor de winterstop van seizoen 10 van Chicago PD maakte Hank Voight een beslissing die enorm veel kijkers verbaasde. Showrunner Gwen Sigan legt de verrassende beslissing uit.
Zoals eerder werd onthuld in seizoen 10 van Chicago PD, handelde Sean, de zoon van het hoofd van de politie, in het geheim minderjarige meisjes. Uiteindelijk pakt de inlichtingendienst hem, maar voordat ze een arrestatie konden verrichten, stierf de politiechef door zelfmoord nadat hij zijn zoon had vermoord.

Instinctieve beslissing
Echter, terwijl de chef ter plekke stierf, overleefde Sean en Voight hield hem in leven. Dit was een verrassende zet, aangezien de leider van de inlichtingendienst hem normaal gesproken ter plekke zou hebben laten sterven. Volgens Sigan in een nieuw interview met TVLine had de beslissing van Voight iets te maken met Upton en hoe ze de dood van Sean gaat verwerken:

"Voor Voight was de reden dat hij wist dat zij daar niet mee kon leven. Dat kan een impulsieve beslissing zijn en een instinctieve beslissing, maar ze wordt 's morgens wakker en ze zal daar spijt van krijgen en ze zal het niet kunnen verdragen. Dat hebben we eerder gezien".

Chicago PD is te zien op NET5. Ook staan de eerste 7 seizoenen op Amazon Prime.


Bron: TvLine

Lees meer over: Chicago PD, Amazon Prime

Informatie over de serie: Chicago P.D.

Populair nieuws