Terugkerende slechterik in 'Chicago Fire' seizoen 11 zal fans overrompelen

Slechterik 'Chicago Fire' zal fans overrompelen

De terugkeer van Emma Jacobs gaat voor veel problemen zorgen in 'Chicago Fire'...

Nina Beerendonk, 9 december 2022 13:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De herfst-finale van Chicago Fire is weer geëindigd met een hoop verrassingen. Showrunners Derek Haas en Andrea Newman vertellen meer over de oude schurk die terug is om grote schade aan te richten in seizoen 11.
In een interview met TVLine gingen Haas en Newman in op de verrassende terugkeer van Emma Jacobs (gespeeld door Caitlin Carver). Jacobs werd voor het laatst gezien in de finale van seizoen 10 van Chicago Fire, toen ze werd ontslagen als paramedic. De showrunners bespreken hoe Emma's komst de zaken bemoeilijkt.

Emma gaat levens verwoesten
Voor Haas was het terugbrengen van Emma vanzelfsprekend: "Ik kan alleen maar zeggen dat er in deze serie niets is waar Andrea en ik meer van houden dan ons een oude slechterik te herinneren en deze terug te brengen om een paar levens te verwoesten. Emma was daar vorig jaar zo goed in, dat het terugbrengen van Caitlin gewoon vanzelfsprekend was".

Newman had daar het volgende aan toe te voegen: "We houden van dit personage. We houden van onze slechteriken, maar dit personage is zo leuk omdat ze zichzelf gewoon helemaal niet als een slechterik ziet. Dus het is de manier waarop onze personages over haar denken versus de manier waarop ze haar plaats in 51 zelf ziet. Ze voelt zich volledig verbonden met 51, en dat is ook leuk om te ontdekken".

Chicago Fire wordt uitgezonden op NET5. De eerste 8 seizoenen zijn ook te bekijken op Amazon Prime.


Bron: Tv Line

Lees meer over: Chicago Fire, Amazon Prime

Informatie over de serie: Chicago Fire

Populair nieuws