search
Brute serie laat schaduwzijde van fantasygenre zien in Netflix Top 10
Series / Netflix Kijktip

Brute serie laat schaduwzijde van fantasygenre zien in Netflix Top 10

Twee heksenkampen vliegen elkaar de haren in, en dat gaat er bloederig aan toe.

Fantasyfans met zwakke magen opgepast - deze nieuwe fantasyserie van Netflix is er niet vies van voldoende bloed te laten vloeien. The Bastard Son & The Devil Himself weet nu al wereldwijd veel kijkers te trekken op de streamingdienst, en heeft het ondertussen tot de Top 10 geschopt. Bekijk de trailer gauw hieronder!

De synopsis van de intense serie luidt:"Gevangen tussen twee strijdende clans probeert de zoon van een beruchte heks, verantwoordelijk voor een dodelijk bloedbad, zijn plaats in de wereld - en zijn krachten - te vinden."

Recensent Terence Shea kan de gewelddadige insteek van de serie wel waarderen. Hij beloonde in zijn recensie de serie met 3 sterren.

Hij vindt: "Het is geen 'The Boys', maar er spat genoeg bloed in het rond om geen kinderserie te zijn. De heksen hebben krachten, maar maken evengoed gebruik van messen en geweren, want daar zijn ze over het algemeen niet tegen bestand."



Een plek in de internationale Netflix Top 10
Al gauw heeft de serie een plek verdiend in de internationale Netflix Top 10 van Engelstalige series. Bekijk de serie zelf bij Netflix, of ontdek eerst of de serie wat voor jou is door de trailer hieronder aan te zetten!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen