'Supergirl'- pilot gelekt op Torrent sites

Eerste aflevering staat gepland voor november, maar is nu al duizenden kregen gedownload.

Michelle Iwema, 23-05-2015 11:47

Een kopie van hoge kwaliteit van de pilot van de serie Supergirl is gelekt en wordt volop gedeeld op de Torrent- sites, meldt Variety. De serie is pas in november te zien op CBS en zal dan op de maandagavonden worden uitgezonden. De kopie zou geen watermerk hebben en was een 1080p HD formaat.
Het is niet de eerste keer, dat dit is gebeurd bij een serie waar hoge verwachtingen van zijn. De eerste vier afleveringen van Game of Thrones seizoen 5 werden ook een paar dagen voor de seizoenspremière gelekt.

Supergirl is gebaseerd op personages uit de comics van DC Comics en gaat over Kara Zor-El, die naar de aarde komt nadat Krypton is verwoest. Ze is het nichtje van Superman, maar houdt haar eigen krachten jarenlang verborgen. Wanneer ze 24 is, besluit ze haar krachten te omarmen en wordt ze net zo bekend als haar neef.

Benoist speelde onder meer in The Good Wife en was te zien in de film Whiplash, maar ze is vooral bekend van haar rol als Marley Rose in Glee.

Bron: Variety

Lees meer over: Supergirl, downloads, eerste aflevering, pilot gelekt, Marley Rose, Glee, Krypton, DC Comics, Superman, superhelden, nieuwe serie, torrent Supergirl, Melissa Benoist

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam