De eerste foto van Worf in seizoen 3 van 'Star Trek: Picard' vrijgegeven

Zoals eerder bericht zullen bekende gezichten uit de 'Star Trek'-franchise te zien zijn in 'Picard'.

Valeria Milić, 12-12-2022 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Picard's laatste seizoen zal onder andere de crew uit Star Trek: The Next Generation (TNG) bevatten. Dit is ook wel nodig, aangezien Picard zich voor een geduchte tegenstander geplaatst ziet. De website TV Line heeft nu dan een foto vrijgegeven van Worf, die zijn oude vriend komt bijstaan.
We zagen Worf al in de trailer voorbijkomen, op de foto is hij wat nader te bekijken.

De ontwikkeling van Worf's personage
Sinds Worf (Michael Dorn) voor het eerst zijn intrede maakte in het Star Trek-universum, heeft hij de nodige avonturen gehad. Als Klingon die opgevoed werd op Aarde door een menselijk koppel, heeft hij door de jaren heen deze twee kanten van zichzelf weten te verenigen.

Andere kijk op de zaken?
Op de foto, hieronder te bekijken, zien we dan ook een zilverharige, meer bedaarde Worf. Wanneer Vadic (Amanda Plummer) met haar schip the Shrike verschijnt, is Worf natuurlijk van de partij.

In de trailer laat hij echter weten: "Ik heb tegenwoordig een voorkeur voor pacifisme in plaats van de strijd''. Het moet natuurlijk nog duidelijk worden wat de oudere en wijzere Worf precies onder pacifisme verstaat.Seizoen 3 van Star Trek: Picard gaat op 23 februari 2023 in première op Prime Video. Hieronder kun je de officiële trailer voor seizoen 3 van Picard bekijken:
Bron: Comic Book

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Steward, Michael Dorn

Populair nieuws