search
'True Lies'-serie laat langer op zich wachten dan gepland
Series / Nieuws

'True Lies'-serie laat langer op zich wachten dan gepland

Fans van de film zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze ook de serie kunnen bewonderen.

James Cameron is tegenwoordig vooral bekend vanwege de regie van Avatar en het komende vervolg Avatar: Way of the Water, maar de geliefde regisseur heeft in de loop van zijn carrière vele iconische films geregisseerd.

Eén zo'n film was True Lies uit 1994, de actiekomedie met Arnold Schwarzenegger als geheim agent en Jamie Lee Curtis als zijn vrouw die niet op de hoogte was van de ware identiteit van haar man.

Al jaren wordt er gesproken over het omzetten van het verhaal in een serie, en dat gaat volgend jaar eindelijk gebeuren. Paramount stelde eerder een premièredatum van februari vast voor de seriebewerking van CBS.

The Futon Critic meldt dat de serie iets is opgeschoven. Volgens het rapport zal True Lies nu op woensdag 1 maart debuteren op CBS.

Waar zal het over gaan?
De serie "volgt Harry, een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector, en zijn vrouw, een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Ze doet de schokkende ontdekking dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt," luidt de officiële synopsis.

"Nu het geheim bekend is, sluit zij zich aan bij Harry en zijn team van topagenten, en begint aan geheime missies over de hele wereld en een leven vol gevaar en avontuur... en dat alles terwijl ze dit geheim houden voor hun twee tienerkinderen.

De hernieuwde band tussen hen voegt de nodige pit toe aan het emotioneel gescheiden huwelijk van de Taskers en zet de geheime wereld van de Omega Sector op zijn kop. Maar, zoals Harry zegt, als je de wereld gaat redden, kun je het net zo goed doen voor degenen van wie je houdt."

Wanneer en waar de serie in Nederland te streamen zal zijn, is helaas nog niet bekend.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen