search

Ons nieuws van maandag 12 december 2022

De slogan 'The Walking Dead' was altijd al een grote bluf
Series / Nieuws

De slogan 'The Walking Dead' was altijd al een grote bluf

De welbekende tagline van The Walking Dead was volgens de maker zelf altijd al een grote bluf.

Iedereen die ook maar een beetje fan is van The Walking Dead kent de tagline uit zijn of haar hoofd: the zombie movie that never ends. Nu bekent bedenker Robert Kirkman dat deze tagline niet helemaal waar is.

The Walking Dead is nu natuurlijk geëindigd, maar dat betekent niet dat de wereld en de franchise helemaal gaat stoppen. En nu blijkt dat de tagline een leugen te zijn geweest.

Toen The Walking Dead-stripboeken uitkwam, was het meteen een succes. De strips leidden al snel tot videogames, boeken en natuurlijk de welbekende serie(s).

Niet zeker of het een succes zou zijn
Voordat de strips uitkwamen, wist bedenker Kirkman echter niet of het een groot succes zou worden. Hij heeft dan ook toegegeven dat de manier waarop hij zijn strips verkocht één grote bluf was.

Dit is wat hij zei toen er gevraagd werd naar het succes van The Walking Dead-franchise:

"[Ik wist] niet eens zeker wist of de stripboeken de 12 edities zou halen. Het was zeker brutaal van mijn kant om deze strip te promoten als 'de zombiefilm die nooit eindigt'. Ik wist toen niet eens zeker of het wel een jaar zou duren, maar weet je, je doet wat je moet doen".

Hiermee geeft Kirkman dus aan dat de tagline vanaf het begin één grote bluf is geweest.

Bekijk op Disney+ The Walking Dead, en hieronder zie je de trailer van het laatste seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie HBO Max-serie 'The White Lotus' seizoen 2
Recensie

Recensie HBO Max-serie 'The White Lotus' seizoen 2

De vulkanen van Hawaï worden verruild voor de Etna, maar het borrelt en broeit nog steeds. Jennifer Coolidge steelt wederom de show.

Regie: Mike White | Cast: Jennifer Coolidge (Tanya), F. Murray Abraham (Bert), Adam DiMarco (Albie), Michael Imperioli (Dominic), Meghan Fahy (Daphne), Theo James (Cameron), Aubrey Plaza (Harper), Will Sharpe (Ethan), Sabrina Impacciatore (Valentine), Haley Lu Richardson (Portia), Tom Hollander (Quentin), Leo Woodall (Jack), Simona Tabasco (Lucia), Beatrice Grannò (Mia), e.a. | Afleveringen: 7 | Speelduur: 54-73 minuten | Jaar: 2022

De vakantiegangers in de Hawaïaanse vestiging van hotelketen The White Lotus waren in de gelijknamige serie een kort doch overzichtelijk lot beschoren. Bedenker en schrijver Mike White wilde zich dan ook beperken tot een miniserie van zes afleveringen. Maar omdat The White Lotus een groot succes bleek en vijf Emmy's in de wacht sleepte, kon een vervolg onmogelijk uitblijven.

Jennifer Coolidge is de enige actrice die ook voor het tweede seizoen opnieuw haar koffers pakt, ook al was haar personage verre van de enige overlevende (en oké, ook de echtgenoot die ze op Hawaï leerde kennen is weer van de partij). Coolidge beleeft momenteel een ware populariteitshausse. Terecht, want de veelzijdige actrice heeft meer in haar mars dan de rol die haar eeuwig zal worden nagedragen: Stifflers moeder in de American Pie-reeks.

Coolidges Tanya is met haar nieuwe hubby op Sicilië beland en wederom lijkt het tragikomische personage dat ze wederom zo weergaloos knap neerzet het ongeluk en onheil aan te trekken. Haar nieuwe man waardeert haar niet als de diva die ze is; daar heeft ze uiteindelijk een groep flamboyante homoseksuele mannen voor nodig. Tanya's assistent Portia mag ondertussen op afroep beschikbaar zijn, maar moet zich tevens onzichtbaar opstellen.

De eerste aflevering van dit tweede seizoen voelt wat ongemakkelijk en lijkt nog een herhaling van zetten. De nieuwe personages, waaronder de naar liefde hunkerende Italiaanse hotelmanager, lijken wel erg op wat we eerder op Hawaï al zagen. Naast deze dame zien we drie generaties Amerikaans-Siciliaanse mannen die een bijzondere verhouding met vrouwelijk schoon hebben. Een andere verhaallijn draait om Cameron en Ethan, twee voormalige studie- en kamergenoten die elkaar weer hebben gevonden en zowel elkaar als elkaars relaties voortdurend op de proef stellen.

White blijkt wederom subliem in het neerzetten van intermenselijke interacties, ongemakkelijkheden, misverstanden, achterdocht en de wispelturigheid die vrijwel al zijn personages herbergen. Het seizoen begint met een lijk, maar we moeten tot de laatste aflevering wachten om te zien wie er uiteindelijk levenloos in de Ionische Zee dobbert en waarom.

Ondertussen fileert White de menselijke natuur genadeloos, waarbij je net als in het eerste seizoen geen flauw idee hebt waar het allemaal naartoe gaat of op uit zal draaien. Omgeven door de couleur locale en een mystiek sfeertje sluimert er een boel, maar laat niemand zijn of haar ware aard zien. Elke aflevering, ditmaal een meer dan vorige keer, schudt White de kaarten en brengt zijn publiek in verwarring en verlegenheid in wat je enkel kunt typeren als voer voor antropologen en psychologen.

Uitgerekend de enige constante is de chronisch confuse Tanya, die met haar ziel onder de arm én in zeven sloten tegelijk loopt. Zelfs als voor haar een gigolo wordt geregeld blijft ze steevast geloven in de goede intenties van de mensen die haar omringen. Coolidge is wederom een genot om naar te kijken, al is het maar omdat haar verschijning zo betoverend is en ze nooit medelijden maar enkel compassie en begrip oproept.

White spint niet elke verhaallijn uit en laat uiteindelijk zelfs nog veel te raden over. Omdat hij ons zeven afleveringen lang scepsis en wantrouwen voert is het onmogelijk nog het positieve van zijn personages te zien, maar zwartgallig of naar wordt het nooit onder de Siciliaanse zon. Inmiddels is bekend dat we in een derde seizoen weer een ander filiaal van The White Lotus zullen aandoen. Zolang White de kwaliteit zo hoog weet te houden is het wachten daarop een ware kwelling.The White Lotus is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Dragon Age: Absolution'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Dragon Age: Absolution'

Deze serie gebaseerd op het populaire videospel verdient meer dan zes afleveringen

Regie: Ki-Yong Bae | Cast (stemmen): Kimberly Brooks (Miriam), Sumalee Montano (Hira), Josh Keaton (Rezaren), Ashley Burch (Qwidion), Phil LaMarr (Roland), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 30 minuten | Jaar: 2022

Dragon Age is als videospel al lange tijd populair onder fans. Het was dus niet ver zoeken naar een verfilming. Wat onmiddellijk opvalt aan de serie is hoe weinig tijd er wordt genomen voor het verhaal. Dat elke aflevering precies dertig minuten is lijkt geen toeval: de makers hebben blijkbaar met een strenge tijdslimiet gewerkt. En dat is jammer, want er valt hier veel meer uit te halen dan het uiteindelijke resultaat.

Dat Dragon Age: Absolution slechts zes afleveringen heeft is op zich niet vreemd in het huidige tijdperk van bingebare series, maar het blijkt te kort om de wereld van het videospel naar een Netflix-serie te vertalen. Hoofdpersoon Miriam krijgt geen ruimte voor een behoorlijke introductie: we moeten haar in de eerste aflevering al door een scala van emoties zien gaan, zonder dat we de tijd krijgen om te begrijpen wat ze doormaakt.

Miriam reageert heftig op het onverwachte weerzien met ex Hira, die haar nodig heeft om een mysterieus artefact te stelen. Het liefdesverdriet wordt kort maar vol verwijzingen naar het videospel uitgelegd en dan is het alweer tijd om Hira te vergeven en de missie te omarmen. De motivatie: na het stelen van het artefact kan Miriams droom om met Hira te settelen op een kaasboerderij eindelijk worden waargemaakt. Miriams verlangen naar deze al dan niet serieuze hereniging is niet echt voelbaar. Of de missie slaagt zal de kijker aanvankelijk dan ook een worst wezen.

Toch wordt de serie vanaf aflevering twee al ontzettend spannend, hoewel er nog steeds erg veel gebeurt in weinig tijd. Het loont om af en toe terug te spoelen en de overvloed aan informatie opnieuw op te nemen. Het is niet onprettig dat vrijwel elke aflevering eindigt met een cliffhanger, maar het was waarschijnlijk beter geweest enkele afleveringen in tweeën te delen zodat ze wat beter te volgen zouden zijn. Acht of tien afleveringen zou het minste zijn om het spannende, goed geconstrueerde verhaal echt recht te doen.

Dragon Age: Absolution neemt geen blad voor de mond. Er is volop diversiteit en er komen heftige onderwerpen als slavernij voorbij. Natuurlijk is het voor diegenen die onbekend zijn met het videospel wat aan de serie voorafging gissen of dit uit het bronmateriaal komt of is toegevoegd door de makers. Het is hoe dan ook duidelijk dat waar de tijd beperkt wordt gehouden, de inhoud gelukkig de vrije hand krijgt.

Mooi om te zien is de complexiteit van de personages, die niet per definitie goed of slecht bezig zijn, maar elk hun eigen bedoelingen hebben gebaseerd op menselijke emoties. Het verhaal doet dan ook denken aan moderne conflicten waarbij verschillende groeperingen naar elkaar wijzen als zijnde de slechterik. Gelukkig wordt dit nooit verwarrend. Het komt juist heel begrijpelijk over hoe elk van de personages handelt op basis van traumatische ervaringen. Zo wordt het ook erg onvoorspelbaar hoe het verhaal zal aflopen, omdat er geen gebruikelijke slechterik te verslaan is.

Wie voldoende terugspoelt mag zich opmaken voor een meeslepend verhaal vol onverwachte onthullingen. De personages zijn innemend en herkenbaar, al komt het eindeloze geflirt tussen mens Roland en dwerg Lacklon aanvankelijk wel over als queerbating. Toch zijn de onderlinge relaties ingewikkeld en goed doordacht en dragen bij aan de mooie centrale thema's over vrijheid, bezit en zelfredzaamheid die gedurende de hele serie steeds naar voren komen en een harmonieuze rode draad vormen.

De animatie is technisch niet hoogstaand. Zo zien gezichten er vaak in het ene shot heel anders uit dan in het andere. Hoewel inconsequent is de animatie doorgaans wel erg interessant vormgegeven, wat bijdraagt aan de dynamische actie. Dit is goed te zien aan het magistrale einde met een gewichtsloze vechtscène die prachtig aansluit bij de laatste fantastische plottwist. Dat er een vervolg op deze prachtige serie komt is hartstikke duidelijk en de kijker mag hopen dat seizoen twee van Dragon Age: Absolution twee keer zoveel afleveringen krijgt.Dragon Age: Absolution is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix dropt de trailer voor 'Harry & Meghan' deel 2
Series / Nieuws

Netflix dropt de trailer voor 'Harry & Meghan' deel 2

Benieuwd of ook de laatste afleveringen zoveel stof zullen doen opwaaien...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zelden werd er zoveel gepraat en gediscussieerd over een docuserie als Harry & Meghan. De eerste afleveringen die eerder al op Netflix verschenen deden reeds heel wat stof opwaaien. Binnenkort zijn ook de resterende afleveringen te zien. Van die afleveringen heeft Netflix nu alvast een trailer gelanceerd.

Harry & Meghan draait natuurlijk om één van de vaakst besproken koppels van de voorbije jaren. Het koppel heeft sinds hun verloving heel wat losgemaakt zowel binnen als buiten het Verenigd Koninkrijk. Ook op vandaag is dat nog steeds het geval. Vanuit verschillende hoeken krijgt het koppel ook stevige kritiek voor de manier waarop de eerste afleveringen van de reeks zijn neergezet.

Bedroevend lage scores
Dat er kritiek zou komen op de reeks had iedereen natuurlijk van ver zien aankomen. Toch had wellicht niemand verwacht dat de scores zo vernietigend zouden zijn. Op IMDB bijvoorbeeld is er op moment van schrijven sprake van een score van slechts 3,2/10.

Dat slechte recensies niet altijd representatief zijn voor het kijkgedrag van mensen wordt ook deze keer opnieuw bewezen. Ondanks de vernietigende cijfers is het namelijk zo dat Harry & Meghan toch steevast in de top 10 is terug te vinden van de Nederlandse Netflix. Bovendien zitten er dus nog extra afleveringen aan te komen.

Die extra afleveringen verschijnen komende donderdag 15 december. Dan zullen de vier, vijfde en zesde aflevering verschijnen. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze nieuwe afleveringen? In dat geval is het bekijken van de onderstaande trailer zeker de moeite waard!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Guillermo del Toro's 'Pinocchio' meteen razend populair op Netflix
Films / Nieuws

Guillermo del Toro's 'Pinocchio' meteen razend populair op Netflix

Ook heel wat bekende namen zijn duidelijk fan van de prachtige film...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jong en oud heeft danig uitgekeken naar de komst van Guillermo del Toro's Pinocchio. Dat lange wachten is nu eindelijk voorbij. Ondertussen is de film te streamen op Netflix en de recensies liegen er niet om. De film heeft alle verwachtingen probleemloos ingelost.

Wanneer we er de scores op verschillende gespecialiseerde websites bijnemen kunnen we vaststellen dat de film op moment van schrijven op IMDB bijvoorbeeld een score krijgt van 7,9/10. Op Rotten Tomatoes is er sprake van een score van 97% op de Tomatometer en 85% bij de audience score. Stuk voor stuk mooie scores natuurlijk, maar dat op zich is niet zo opvallend.

Wat wel opmerkelijk is, is het feit dat de film nu al massaal is beoordeeld. Bovendien zijn er niet alleen de scores op gespecialiseerde websites, ook op social media kan het project op ontzettend veel lof rekenen. Onder meer Stephen King heeft al te kennen gegeven grote fan te zijn van de film.

Prestigieuze cast
Niet alleen is de film een streling voor het oog, daarnaast vallen natuurlijk ook meteen de namen op die bij het project betrokken zijn. Voor Guillermo del Toro's Pinocchio werd dan ook een absolute sterrencast bij elkaar getoverd. Het gaat hierbij om namen als bijvoorbeeld Cate Blanchett, John Turturro, David Bradley, Finn Wolfhard en nog zoveel meer. Stuk voor stuk zijn ze in de film te horen.

Heb jij deze film nog niet gezien, maar wil je wel even ondergedompeld worden in een stukje magie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. De film is in ieder geval ook op Netflix te streamen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'Shadow Detective'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'Shadow Detective'

Deze druilerige Zuid-Koreaanse politieserie weet de spanning hoog op te voeren.

Regie: Hang Dong-hwa | Cast: Lee Sung-min (Kim Taek-rok), Jin Goo (Kook Jin-han), Kyung Soo-Jin (Lee Sung-a), Lee Hak-Joo (Son Kyung-chang), Lee Yoon-hee (Lee Young-bae), e.a. | Aantal afleveringen: 8 | Speelduur: 56-62 minuten | Jaar: 2022

De uit de gratie gevallen rechercheur Taek-rok is helemaal klaar met zijn werk en kan niet wachten op zijn naderende pensioen. Hij loopt de kantjes er vanaf en werknemer van de maand worden zit er al jaren niet meer in. Maar wanneer Taek-rok ineens contact krijgt met een oude bekende komt zijn leven op zijn kop te staan.

Hij krijgt belletjes van een onbekende die hem waarschuwt voor de tijd die gaat komen. De beller noemt zichzelf zijn vriend, maar wanneer hij Taek-rok met een dreigement de bergen in lokt, vindt de rechercheur daar het levenloze lijf van zijn partner. Hij wordt aangevallen en raakt bewusteloos. Vervolgens schrikt hij wakker in zijn eigen bed en is hij de hoofdverdachte van de moord op zijn partner. Aan hem de taak zijn naam te zuiveren. Dit wordt moeilijker gemaakt door de mysterieuze 'vriend' die Taek-rok onopgeloste zaken uit het verleden laat oplossen.

Shadow Detective vindt het wiel niet opnieuw uit, maar is kundig uitgevoerd. De serie begint luchtig en soms zelfs grappig, maar na de eerste aflevering zit de spanning er al goed in en deze neemt alleen maar toe. Bij de laatste aflevering is het bijna niet meer te houden en worden de emotionele snaren veelvuldig geraakt. Toch is er nog genoeg te vertellen, dus houdt het einde de deur open voor een tweede seizoen dat al in ontwikkeling is.

De thema's van verdriet en vooral spijt zijn door de gehele serie te vinden. Niet alleen Taek-rok, maar ook veel andere personages zijn gebroken zielen. Dit geeft de serie gelaagdheid en het gevoel dat de wereld goed is uitgewerkt en een geschiedenis heeft. Veel personages zijn cynisch en navigeren met een moreel kompas dat niet altijd naar het noorden wijst. Door het vele cynisme dat op de kijker afkomt is de serie bij tijden een zware zit, maar dit doet niets af aan de kwaliteit.

Taek-rok is met zijn vele verschillende kanten duidelijk de ster van de show. Hij is direct lekker chagrijnig en ad rem, maar heeft ook iets sympathieks. Hij is een detective die volledig de zesjescultuur belichaamt en toch gedreven tot de kern. Het is daarom jammer dat er niet meer aandacht is besteed aan hoe hij zo is geworden. Ook zijn er in het begin van de serie momenten die gaan over zijn ouderdom die later min of meer worden vergeten.

Er is weinig gelikts aan Shadow Detective, wat de serie een gevoel van authenticiteit geeft. Constant bedruipt in grijze wolken wordt de kille stad getoond als vergane glorie, waarmee het verhaal en de beelden perfect op elkaar zijn afgestemd. De langzame en melancholisch klinkende muziek draagt daaraan bij en wekt een gevoel van vervreemding op. Echter, niet alles is mooi. Flashbacks bedienen zich soms van dusdanig extreme slow motion dat ze het tempo uit de serie halen.

Morele vraagstukken komen centraal te staan en geven de serie inhoud. Het verhaal is weliswaar niet vernieuwend, maar alle elementen komen zo goed samen dat dit niet uitmaakt. De acteerprestaties zijn enorm goed en geaard in realisme. Het tempo en de spanning zitten goed in het verhaal, al hadden bepaalde aspecten wat meer aandacht mogen krijgen. Een spannende rit die perfect past bij de donkere wintermaanden.Shadow Detective is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers van 'Willow' smeken de baas van Lucasfilm om nog een seizoen
Series / Nieuws

Makers van 'Willow' smeken de baas van Lucasfilm om nog een seizoen

Het eerste seizoen heeft nog 5 afleveringen te gaan, maar de makers hebben genoeg ideeën.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De succesvolle fantasy-film Willow uit 1988 heeft nu dan een vervolg gekregen in serievorm. Disney+ heeft zich vastgelegd voor een totaal van 8 afleveringen, die in principe een afgerond verhaal vormen. Producent Roopesh Parekh heeft echter duidelijk gemaakt dat er ook één en ander opengelaten is.

De serie is niet alleen een project van Lucasfilm: de personages uit de oorspronkelijke film zijn gecreëerd door George Lucas zelf.

Weerzien met originele castleden
Willow heeft uiteraard voorzien in de terugkeer van de hoofdpersoon uit de titel, gespeeld door Warwick Davis. Joanne Whalley (Sorsha) en Kevin Pollak (Rool) zijn twee andere acteurs die hun respectievelijke rollen uit de film opnieuw gaan vertolken.

Passie en inspiratie voor een tweede seizoen
Fans zijn enthousiast en hopen vurig dat er een tweede seizoen komt. Showrunner Jonathan Kasdan zegt in een interview met Comicbook Movie het volgende:

"Dit hoop ik zeker. Het is ook echt iets waar we allemaal aan werken en ik heb Kathy (Kennedy, de topbaas bij Lucasfilm) dan ook lopen smeken om een seizoen 2. We hebben nog ontzettend veel verhalen te vertellen en we willen de 'Willow'-wereld nog verder verkennen".

Op Rotten Tomatoes scoort Willow 84%, het verhaal dat momenteel wordt verteld valt dus in goede aarde.

Aflevering 4 valt te streamen vanaf 14 december.

Seizoen 1 van Willow kun je in zijn geheel bekijken op Disney+.

Hieronder kun de trailer voor aflevering 4 bekijken: :
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'The Mandalorian' in seizoen 3 het beste tot nu toe laat zien
Series / Nieuws

Waarom 'The Mandalorian' in seizoen 3 het beste tot nu toe laat zien

Acteur Giancarlo Esposito vertelt over wat we kunnen verwachten van seizoen 3 van 'The Mandalorian'.

Goed nieuws voor fans van The Mandalorian: in maart van 2023 is het tijd voor het nieuwe seizoen. Acteur Giancarlo Esposito, die de rol van Moff Gideon speelt, onthult alvast dat dit seizoen nog beter zal zijn dan de vorige seizoenen.

Seizoen 2 van The Mandalorian eindigde met een flinke cliffhanger, dus wachten de meeste kijkers sindsdien ongeduldig op het nieuwe seizoen. Maker Jon Favreau deelde al eerder dat seizoen 3 een "veel grotere reikwijdte heeft", wat natuurlijk goed nieuws is voor fans.

Iedere aflevering is een film
Nu heeft ook Giancarlo Esposito zijn mening over het derde seizoen gedeeld en hij lijkt het aardig eens te zijn met Favreau: "Ik denk gewoon dat de serie met elk seizoen uitgebreider en visueler wordt. En ik denk dat het zeker de visie van Jon Favreau en David Filoni is waarmee die uitbreiding begint".

Over hoe het voelt om de serie te kijken zei Esposito het volgende: "Ik hou van de mythologie die achter deze serie schuilgaat en die is verwerkt in de beelden die filmisch lijken. En ik vind het geweldig dat je dit seizoen met elke aflevering echt een nieuwe film gaat zien. Visueel is het een gezichts- en geluidsspektakel dat je meeneemt naar een andere plek".

Seizoen 3 van The Mandalorian bekijk je vanaf 1 maart 2023 op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De verrassende kerstserie 'Julestorm'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De verrassende kerstserie 'Julestorm'

De reeks is afkomstig van de hand van de makers van 'Hjem til Jul'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het merendeel van de kerstseries die jaarlijks op ons worden losgelaten beschikken over een zeemzoet verhaal met steevast ook een vleugje romantiek. Deze gloednieuwe kerstserie genaamd Julestorm is even iets helemaal anders... of toch niet?

In Julestorm maken we kennis met een groep mensen die omwille van uiteenlopende redenen arriveren op de luchthaven van het Noorse Oslo. Ongeacht de kerstmissie die deze mensen in gedachten hadden, ze loopt net even anders dan gepland. Een storm zorgt er namelijk voor dat ze allemaal vast komen te zitten op de luchthaven.

Hjem til Jul
Dat de makers van Julestorm niet aan het proefstuk toe zijn mag duidelijk zijn. In het verleden verscheen van de hand van dezelfde makers namelijk ook al Hjem til Jul. Voor laatst genoemde geldt echter wel dat recent bekend raakte dat ze geen derde seizoen meer zal krijgen.

Julestorm is een miniserie welke bestaat uit zes afleveringen. Alle zes deze afleveringen zullen tegelijkertijd op Netflix worden gelanceerd. Dat zal gebeuren aankomende vrijdag 16 december 2022.

Ben je benieuwd om alvast een eerste glimp op te vangen van deze veelbelovende nieuwe kerstserie? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer even bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen goed nieuws voor de fans van Netflix-serie 'Undercover'
Series / Nieuws

Geen goed nieuws voor de fans van Netflix-serie 'Undercover'

Eén van de castleden heeft aangegeven dat er voorlopig geen vierde seizoen komt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de serie Undercover verscheen alweer in het jaar 2021. Dat betekent dat fans van de reeks reeds een behoorlijke tijd wachten op een vierde seizoen. Dat wachten zou echter zomaar eens nog erg lang kunnen duren.

In een recent interview met De Telegraaf heeft acteur Tom Waes namelijk aangegeven dat er op dit ogenblik nog geen sprake is van een mogelijks vervolg op de reeks. Het zou dus zomaar kunnen dat zo'n vervolg nooit meer komt!

Bob Lemmens
In het interview zei Waes dat hij natuurlijk met zeer veel plezier samen heeft gespeeld met onder meer Elise Schaap en Frank Lammers. In de reeks speelt Waes de rol van Bob Lemmens.

Dat het zolang duurt vooraleer er een vierde seizoen wordt aangekondigd en dat er blijkbaar op dit ogenblik zelfs helemaal geen plannen voor blijken te zijn is opmerkelijk. Het is namelijk zo dat het einde van het derde seizoen daarvoor alle pistes open liet liggen.

"Misschien verschijnt er ooit wel een vierde seizoen, maar voorlopig staat deze niet op de planning", aldus nog de Belgische acteur. Eerder dit jaar liet ook Lammers (die in de reeks de rol op zich neemt van Ferry Bouman) al uitschijnen dat een vierde seizoen nog niet voor meteen is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke kritiek op 'Glee'-documentaire volgens ster Kevin McHale
Series / Nieuws

Flinke kritiek op 'Glee'-documentaire volgens ster Kevin McHale

De makers van de documentaire claimen integer te werk te gaan, Artie vindt van niet.

Vanaf het begin van de muzikale hitserie 'Glee' was hij er al bij. Kevin McHale was in de serie te zien als de rolstoel gebonden koorzanger Artie Abrams. Binnenkort komt er een documentaire over de immens populaire serie maar McHale is er bepaald niet over te spreken.

De driedelige docuserie getiteld The Price of Glee gaat begin volgend jaar in première en zal vooral gaan over de 'vloek' van de serie. Zo zijn inmiddels drie van de jonge hoofdrolspelers overleden. Aan de hand van interviews met cast en crew proberen ze het leven achter de schermen in beeld te brengen.

Geen cast, noch crew
In een bericht op social media reageert McHale op iemand die schreef over The Price of Glee en die kritiek had op fans die de documentaire maar uitbuiting vinden. In het bericht wordt gesuggereerd dat cast en crew inderdaad meewerken aan de docu. McHale reageert hij op door te eisen welke castleden er zogenaamd aan mee moeten hebben gewerkt.

Het lijkt er op dat McHale's implicatie dat er geen cast van Glee meedoet aan de documentaire klopt. In een recente trailer lijkt het erop dat geen van de reguliere castleden mee heeft gewerkt. Hooguit een aantal indirecte personen die ver weg wat te maken met de serie hebben waaronder de vader van de overleden Naya Rivera.

Wil jij gewoon weer kijken naar Glee in de glorietijden? Kijk alle afleveringen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Riker en Crusher op foto's uit laatste seizoen van 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Riker en Crusher op foto's uit laatste seizoen van 'Star Trek: Picard'

Na de foto van Worf zien we nu ook Will Riker en Beverley Crusher terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat op Twitter de eerste foto van Worf te zien was, zijn Will Riker, oftewel Number One, en Dr. Beverley Crusher nu dan ook aan boord. Jonathan Frakes, die Riker speelt, geeft aan erg blij te zijn met de verhaallijn door maker Terry Matalas.

Naast het vrijgeven van de foto's, is er ook een interview met Frakes door Den of Geek. Hierin vertelt hij hoe het is om Picard's rechterhand weer te spelen.

Conflict tussen Riker en Picard?
Paramount+ heeft de foto's op hun website geplaatst. Voor degenen die geen abonnement hebben, zijn de foto's hier te bekijken. Picard en Riker lijken een serieus gesprek te voeren, of is er meer aan aan de hand? Volgens Frakes zou dat best eens het geval kunnen zijn:

"Niet om bij Terry te slijmen, maar hij voelt de serie echt goed aan. En de dingen die hij voor mijn rol had verzonnen waren spannend. Ik denk dat LeVar (Burton, die Geordie LaForge speelt) het ook zo ervaren heeft.

In de tijd van Gene Roddenberry lag dat allemaal een beetje lastig. Hij wilde dat iedereen goed met elkaar omging, maar conflict is nu eenmaal essentieel in goed drama".


Genoeg ontwikkelingen
Gezien Riker's woorden in de trailer, "we gaan allemaal dood" zal het laatste seizoen van Star Trek: Picard geen gebrek aan conflict kennen.Seizoen 3 van Star Trek: Picard gaat op 23 februari 2023 in première op Prime Video. Hieronder kun je de officiële trailer voor seizoen 3 van Picard bekijken:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Met dit leugentje kreeg 'Stranger Things'-ster Sadie Sink haar hoofdrol in de Netflix-serie
Series / Nieuws

Met dit leugentje kreeg 'Stranger Things'-ster Sadie Sink haar hoofdrol in de Netflix-serie

Meestal speelt de actrice het personage, maar hier moest Sadie Sink met spoed dingen bijleren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het allerlaatste seizoen van de sciencefiction-hitserie Stranger Things in de maak is, blikte Sadie Sink terug bij Jimmy Kimmel Live. Daar ze de rol van Max ontzettend graag wilde hebben, beweerde ze doodleuk ervaring te hebben op skeelers. De makers Matt en Ross Duffer hielden haar hier aan.

Sink was onlangs te gast bij Jimmy Kimmel om haar nieuwe film The Whale te promoten, en deelde een anecdote over het auditieproces voor Stranger Things.

Leugentje om bestwil
De rebelse Max rolt regelmatig door het beeld, daar ze haar skateboard zo ongeveer standaard bij zich heeft. Dit geldt echter niet voor Sink zelf:

"Ik vertelde ze dat ik ervaring heb met skeelers. Wat gewoon gelogen was. De volgende dag stuurden ze me een skateboard, en ik maakte gelijk een harde smak. Een nogal pijnlijk begin.

Ik snap nog steeds niet waarom ik het over skeelers had, aangezien skateboarden heel wat anders is. Dus het had me sowieso niet verder geholpen".


Seizoen 1 tot en met 4 van Stranger Things kun je in zijn geheel streamen op Netflix. De titel van aflevering 1 van het laatste seizoen kun je hieronder zien:

Bekijk op instagram


Hieronder kun je de bekende video 'Max's Song' bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kostuum uit serie 'Wednesday' kreeg 'gaatjes om te plassen'
Series / Nieuws

Kostuum uit serie 'Wednesday' kreeg 'gaatjes om te plassen'

Hoofdrolspeelster Jenna Ortega begrijpt Tim Burton's visie, maar deed toch een suggestie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De wereldberoemde regisseur Tim Burton heeft de Netflix-topserie Wednesday geproduceerd. Ook heeft hij de regie van een aantal afleveringen voor zijn rekening genomen. Burton heeft verwijzigingen naar zijn eerdere werk in de serie verstopt, zogeheten easter eggs. Zelfs de kostuums die Wednesday draagt fungeren als easter egg

Ook hoofdrolspeelster Jenna Ortega is bekend met Burton's films, bijvoorbeeld Sleepy Hollow en Edward Scissorhands.

Burton's visie mooi aangekleed
In de aflevering waarin Wednesday meedoet aan een roeiwedstrijd op Nevermore draagt zij een kostuum dat ergens bekend voorkomt. Het betreft de zwarte strakke catsuit. In een interview met Still Watching Netflix geeft Ortega aan:

"Het deed me denken aan 'Edward Scissorhands'. Het was leerachtig materiaal en kwam over als bijeengelapt (zoals in de film). Coole outfit, maar we moesten de hele dag onze plas ophouden. Voor de volgende dag hebben ze er dan ook gaatjes in gemaakt".

Soepele samenwerking tussen cast en crew
Het is duidelijk dat Ortega Burton's visie begrijpt, maar niet schroomt om haar input te geven wanneer nodig. Gezien de snelle aanpassing valt te concluderen dat alle makers op één lijn zitten bij het maken van de serie.

Creativiteit mag niet in de weg staan van een praktische insteek, hetgeen ook nu weer is gebleken.

Wednesday valt te bekijken op Netflix.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prins Harry heeft geen spijt van Netflix-docu 'Harry & Meghan'
Series / Nieuws

Prins Harry heeft geen spijt van Netflix-docu 'Harry & Meghan'

Als prins Harry één ding niet heeft, dan is het wel spijt van zijn Netflix-docu.

De laatste dagen is er ontzettend veel te doen om de Netflix-documentaire Meghan & Harry. De Koninklijke familie is zacht gezegd niet blij.

Ondanks alle drama, ruzie en roddels rondom de Netflix-reeks, heeft Prins Harry geen spijt. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror op basis van een bron dichtbij het stel.

Absoluut geen spijt
Prins Harry heeft zelfs "absoluut geen spijt". De zoon van koning Charles is volgens de bron zelfs "verrukt" over het resultaat van de serie.

Daarmee is hij een van de weinigen binnen zijn familie. Wie het nieuws de afgelopen dagen een beetje gevolgd heeft, heeft ongetwijfeld gezien dat de Britse royals 'not amused' zijn. Al wil hij wel graag dat zijn vader de serie kijkt, zodat hij begrijpt wat hij en Meghan allemaal hebben doorgemaakt.

De tekst gaat verder na de video.

Bekijk op instagram


De waarheid
De bron vertelt overigens ook de reden waarom Harry koos om mee te werken aan de documentaire. "De reden om dit te doen was om hun waarheid te delen. Hij heeft het gevoel dat de documentaire het verhaal vertelt zoals hij dat de wereld wilde laten horen."

Donderdag 8 december verschenen de eerste drie afleveringen. Hierin vertellen de hertog en hertogin van Sussex voornamelijk over hun relatie met de Britse pers.

Deel twee
De laatste drie afleveringen van zesdelige documentaire Harry & Meghan verschijnen komende donderdag 15 december op Netflix.

In een nieuwe teaser trailer die dit weekend online verscheen, zien we alvast een voorproefje van het tweede deel van de documentaire. Hierin krijgen we vooral beelden te zien van het huwelijk van het stel.

Nieuwsgierig naar deze trailer? Je bekijkt hem hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Al Pacino keert terug voor wraak in trailer 'Hunters' seizoen 2
Series / Nieuws

Al Pacino keert terug voor wraak in trailer 'Hunters' seizoen 2

De eerste beelden van het nieuwe seizoen staan online en die beloven meteen veel goeds. Wij kunnen niet wachten!

Bitterzoet nieuws voor fans van de Prime Video-serie Hunters: de eerste beelden van het tweede - en laatste - seizoen, staan nu online.

Een maand geleden kwam de streaminggigant met het droevige nieuws dat de groep nazi-jagers nog maar één seizoen te zien zullen zijn.

Waarom de serie precies stopt, is overigens nog steeds niet bekend.

Hunters
Voor wie Hunters nog niet kent: in de serie volgen we een groep nazi-jagers in je jaren zeventig van de vorige eeuw.

In het aankomende laatste seizoen volgen we ze op wat wordt omschreven als hun grootste missie ooit. Ze hebben ontdekt dat Adolf Hitler nog steeds leeft en zich ergens verborgen houdt in Zuid-Amerika. Dus gaan ze op jacht.

Al Pacino
Hitler zal worden gespeeld door de Duitse acteur Udo Kier (Iron Sky, Blade). Daarnaast keren naast Al Pacino ook Logan Lerman, Josh Radnor, Jennifer Jason Leigh en Emily Rudd terug.

Naast de jacht op Hitler krijgen we ook veel flashbacks te zien van het vroegere leven van Al Pacino. Als we de beelden moeten geloven, gaat dat een belangrijke rol spelen in hun missie. Spannend!

Het tweede seizoen Hunters verschijnt vanaf 13 januari op Prime Video. Nieuwsgierig geworden naar de eerste teaser trailer van Hunters? Je checkt hem hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie HBO Max-serie 'Armas de Mujer'
Recensie

Recensie HBO Max-serie 'Armas de Mujer'

Als hun mannen in de gevangenis belanden, moeten vier vrouwen het met elkaar zien te rooien.Enrique Begné

Regie: Enrique Begné, Claudia Pedraza | Cast: Kate del Castillo (Angela), Roselyn Sanchez (Sofí­a), Sylvia Saenz (Viri), Jeirmarie Osorio (Esme), Jessica Lindsey (Daniela), Alejandra Zaid (Marta), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 43-48 minuten | Jaar: 2022

Armas de Mujer draait om vier vrouwen die op elkaar zijn aangewezen nadat hun mannen zijn gearresteerd omdat ze voor een drugskartel werkten. De dames moeten Zuazo, de hoogste baas van het kartel, tevreden houden en hem zijn geld bezorgen. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot. In hun strijd om voor eens en voor altijd los te komen van het kartel komen de vier vrouwen voor moeilijke keuzes te staan.

Ondertussen krijgen zij ook nog eens te kampen met de nodige persoonlijke problemen zoals overspel, een buitenechtelijke zwangerschap en de zoektocht naar seksuele geaardheid. Maar deze complicaties voorzien de serie wel van het komische aspect. Armas de Mujer is namelijk een komische misdaadserie die een goede verhouding vindt tussen spanning en humor.

Het plot is zeker spannend te noemen, met voldoende onverwachte wendingen op de juiste momenten. Daarnaast gebeurt er wat je van een misdaadserie verwacht: er wordt gemoord, gekonkeld en bedrogen. De dosis humor die hieraan is toegevoegd is precies voldoende om Armas de Mujer tot een komische misdaadserie te maken, zonder dat de verhaallijn ongeloofwaardig wordt. Het houdt de serie luchtig genoeg voor wie een harde misdaadserie net wat te veel van het goede vindt, maar het toch leuk vindt om een misdaadserie te volgen.

Toch schort er hier en daar wel iets aan de uitvoering. De enkele visuele effecten die worden gebruikt zijn mager te noemen; het neppe straalt er namelijk behoorlijk vanaf. En waarom er in Florida door iedereen hoofdzakelijk Spaans wordt gesproken mag Joost weten. Ook schijnt de politie in Florida niet bijzonder snugger te zijn; agenten die ongewapend en zonder hulp van collega's een hele drugsbende proberen te overmeesteren kun je niet bepaald serieus nemen.

Ondanks deze punten van kritiek is Armas de Mujer een geslaagde serie. Met goede acteurs, voldoende afwisseling en de juiste dosis humor weten de makers de aandacht van de kijker vast te houden en ervoor te zorgen dat je een volgende aflevering eigenlijk niet kan wachten. En laten we eerlijk zijn, dat is toch precies wat je van een dergelijke serie verwacht?

Aan het einde van dit eerste seizoen laten de makers meer dan genoeg ruimte voor een volgend seizoen. Waar de serie in eerste instantie lijkt te eindigen, komt de laatste aflevering op het allerlaatste moment met een onverwachte wending, waardoor de kijker toch wel nieuwsgierig wordt gemaakt naar hoe het de vier vrouwen verder zal vergaan. Wie blijft er in leven en lukt het de dames ooit nog aan het kartel te ontsnappen? Of hebben zij inmiddels zelf zoveel op hun kerfstok dat ze nooit meer terug kunnen naar het normale leven?Armas de Mujer is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo komt Bjorn uit 'Vikings' aan zijn Ironside-naam
Series / Video/clip/featurette

Zo komt Bjorn uit 'Vikings' aan zijn Ironside-naam

Dat moment waarop Bjorn uit 'Vikings' zijn Ironside-titel krijgt van Ragnar zorgt bij ons altijd voor kippenvel!

Fans van het populaire Vikings kennen Bjorn (Alexander Ludwig) als 'Bjorn Ironside'. Maar hoe komt hij eigenlijk aan die bijnaam?

De Prime Video-serie Vikings is misschien wel de best beken show over vikingen ooit. Niet voor niets willen we dan ook alles over de personages weten. Één vraag wordt echter het meest gesteld: waarom wordt Bjorn eigenlijk Ironside genoemd?

Ironside
Laten we eerst eens even kijken wie Bjorn is, voor we antwoord geven op die vraag. Bjorn is namelijk de eerste zoon van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) en zijn eerste vrouw Lagertha (Kathern Winnick).

Die familieband is belangrijk, want het is uiteindelijk zijn vader Ragnar die hem de titel Ironside geeft. Dat gebeurt in het tweede seizoen, in specifiek de negende aflevering.

Veldslag
Wanneer Bjorn en Ragnar in Wessex zijn, vechten de Vikingen tegen de Saksische soldaten. Dan dreigt het mis te gaan en wordt Ragnar door een groep tegenstanders bijna uitgeschakeld. Zijn zoon is uiteindelijk degene die hem weet te redden en veilig naar het kamp brengt.

Eenmaal daar geeft Ragnar Bjorn zijn bijnaam: "Omdat geen bijl, speer of mes je kon neerhalen, sta je vanaf nu bekend als Bjorn Ironside."

Nieuwsgierig naar de scène waarin Bjorn zijn titel Ironside krijgt? Je ziet het in onderstaande video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Via TikTok onthult Lady Gaga groot fan van Netflix-hit 'Wednesday' te zijn
Series / Nieuws

Via TikTok onthult Lady Gaga groot fan van Netflix-hit 'Wednesday' te zijn

Lady Gaga danst op haar eigen nummer dat viraal gaat door 'Wednesday'.

Naast dat Wednesday erg goed gaat op Netflix, is de serie ook een grote hit op TikTok. De dansscène uit de serie gaat namelijk viraal op het platform, op een nummer van Lady Gaga. En zij blijkt nu ook fan te zijn.

De dansscène uit Wednesday gaat al een aantal dagen viraal op TikTok, waarbij mensen de dans nadoen op het nummer Bloody Mary van Lady Gaga. In de serie doet Wednesday de dans op Goo Goo Muck van The Cramps, maar zoals wel vaker het geval is op TikTok hebben gebruikers er hun eigen draai aan gegeven.

Dansende Gaga
Nu blijkt dat Lady Gaga de nieuwe hype rondom haar nummer heeft opgemerkt. Op TikTok plaatse de zangeres namelijk een video waarin ze de dans zelf ook doet, in een outfit die geheel in Wednesday-stijl is.

Dat haar nummer nu weer zo populair is moet als een verrassing zijn gekomen voor Lady Gaga, want Bloody Mary werd al meer dan elf jaar geleden uitgebracht en is niet gebruikt in de serie. Zo zie je maar weer wat de kracht is van TikTok.

Wednesday is te zien op Netflix. Hieronder kun je de TikTok-video van Lady Gaga zelf bekijken.

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - heyy
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aegon II-acteur hoopt op veel verwoestende gebeurtenissen in 'House of the Dragon' seizoen 2
Series / Nieuws

Aegon II-acteur hoopt op veel verwoestende gebeurtenissen in 'House of the Dragon' seizoen 2

De acteur geeft toe dat hij op een grimmig plot hoopt in het volgende seizoen van 'House of the Dragon'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste officiële Game of Thrones-fanconventie vindt dit weekend plaats in Los Angeles, en sterren uit zowel Game of Thrones als House of the Dragon zijn aanwezig. De acteurs nemen deel aan verschillende panels, en fans hopen op enkele grote aankondigingen over de franchise.

Tom Glynn-Carney, die Aegon II speelt in House of the Dragon, woonde een panel bij en vertelde wat hij wil zien van zijn schurkachtig personage in toekomstige seizoenen.

"Ik kijk ernaar uit dat Aegon veel meer krijgt om zijn tanden in te zetten en meer verwoesting aan kan richten, en om roet in het eten te gooien. Want dat kan hij goed," deelde Glynn-Carney met het publiek.

Een regelrechte schurk
Over zijn personage in seizoen 1 zei hij: "Hij was altijd al een lastige, want op papier kan hij overkomen als een regelrechte schurk die donker en koud is. Ik denk dat hij al die dingen is, maar ik denk dat hij ook veel meer lagen heeft...

Hij is geen regelrechte psychopaat. Er zitten complexiteiten en ingewikkeldheden in hem die hem geweldig maken om te spelen."


House of the Dragon is te streamen op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'True Lies'-serie laat langer op zich wachten dan gepland
Series / Nieuws

'True Lies'-serie laat langer op zich wachten dan gepland

Fans van de film zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze ook de serie kunnen bewonderen.

James Cameron is tegenwoordig vooral bekend vanwege de regie van Avatar en het komende vervolg Avatar: Way of the Water, maar de geliefde regisseur heeft in de loop van zijn carrière vele iconische films geregisseerd.

Eén zo'n film was True Lies uit 1994, de actiekomedie met Arnold Schwarzenegger als geheim agent en Jamie Lee Curtis als zijn vrouw die niet op de hoogte was van de ware identiteit van haar man.

Al jaren wordt er gesproken over het omzetten van het verhaal in een serie, en dat gaat volgend jaar eindelijk gebeuren. Paramount stelde eerder een premièredatum van februari vast voor de seriebewerking van CBS.

The Futon Critic meldt dat de serie iets is opgeschoven. Volgens het rapport zal True Lies nu op woensdag 1 maart debuteren op CBS.

Waar zal het over gaan?
De serie "volgt Harry, een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector, en zijn vrouw, een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Ze doet de schokkende ontdekking dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt," luidt de officiële synopsis.

"Nu het geheim bekend is, sluit zij zich aan bij Harry en zijn team van topagenten, en begint aan geheime missies over de hele wereld en een leven vol gevaar en avontuur... en dat alles terwijl ze dit geheim houden voor hun twee tienerkinderen.

De hernieuwde band tussen hen voegt de nodige pit toe aan het emotioneel gescheiden huwelijk van de Taskers en zet de geheime wereld van de Omega Sector op zijn kop. Maar, zoals Harry zegt, als je de wereld gaat redden, kun je het net zo goed doen voor degenen van wie je houdt."

Wanneer en waar de serie in Nederland te streamen zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De eerste foto van Worf in seizoen 3 van 'Star Trek: Picard' vrijgegeven
Series / Nieuws

De eerste foto van Worf in seizoen 3 van 'Star Trek: Picard' vrijgegeven

Zoals eerder bericht zullen bekende gezichten uit de 'Star Trek'-franchise te zien zijn in 'Picard'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Picard's laatste seizoen zal onder andere de crew uit Star Trek: The Next Generation (TNG) bevatten. Dit is ook wel nodig, aangezien Picard zich voor een geduchte tegenstander geplaatst ziet. De website TV Line heeft nu dan een foto vrijgegeven van Worf, die zijn oude vriend komt bijstaan.

We zagen Worf al in de trailer voorbijkomen, op de foto is hij wat nader te bekijken.

De ontwikkeling van Worf's personage
Sinds Worf (Michael Dorn) voor het eerst zijn intrede maakte in het Star Trek-universum, heeft hij de nodige avonturen gehad. Als Klingon die opgevoed werd op Aarde door een menselijk koppel, heeft hij door de jaren heen deze twee kanten van zichzelf weten te verenigen.

Andere kijk op de zaken?
Op de foto, hieronder te bekijken, zien we dan ook een zilverharige, meer bedaarde Worf. Wanneer Vadic (Amanda Plummer) met haar schip the Shrike verschijnt, is Worf natuurlijk van de partij.

In de trailer laat hij echter weten: "Ik heb tegenwoordig een voorkeur voor pacifisme in plaats van de strijd''. Het moet natuurlijk nog duidelijk worden wat de oudere en wijzere Worf precies onder pacifisme verstaat.Seizoen 3 van Star Trek: Picard gaat op 23 februari 2023 in première op Prime Video. Hieronder kun je de officiële trailer voor seizoen 3 van Picard bekijken:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.