search
Aegon II-acteur hoopt op veel verwoestende gebeurtenissen in 'House of the Dragon' seizoen 2
Series / Nieuws

Aegon II-acteur hoopt op veel verwoestende gebeurtenissen in 'House of the Dragon' seizoen 2

De acteur geeft toe dat hij op een grimmig plot hoopt in het volgende seizoen van 'House of the Dragon'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste officiële Game of Thrones-fanconventie vindt dit weekend plaats in Los Angeles, en sterren uit zowel Game of Thrones als House of the Dragon zijn aanwezig. De acteurs nemen deel aan verschillende panels, en fans hopen op enkele grote aankondigingen over de franchise.

Tom Glynn-Carney, die Aegon II speelt in House of the Dragon, woonde een panel bij en vertelde wat hij wil zien van zijn schurkachtig personage in toekomstige seizoenen.

"Ik kijk ernaar uit dat Aegon veel meer krijgt om zijn tanden in te zetten en meer verwoesting aan kan richten, en om roet in het eten te gooien. Want dat kan hij goed," deelde Glynn-Carney met het publiek.

Een regelrechte schurk
Over zijn personage in seizoen 1 zei hij: "Hij was altijd al een lastige, want op papier kan hij overkomen als een regelrechte schurk die donker en koud is. Ik denk dat hij al die dingen is, maar ik denk dat hij ook veel meer lagen heeft...

Hij is geen regelrechte psychopaat. Er zitten complexiteiten en ingewikkeldheden in hem die hem geweldig maken om te spelen."


House of the Dragon is te streamen op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen