search
Prins Harry heeft geen spijt van Netflix-docu 'Harry & Meghan'
Series / Nieuws

Prins Harry heeft geen spijt van Netflix-docu 'Harry & Meghan'

Als prins Harry één ding niet heeft, dan is het wel spijt van zijn Netflix-docu.

De laatste dagen is er ontzettend veel te doen om de Netflix-documentaire Meghan & Harry. De Koninklijke familie is zacht gezegd niet blij.

Ondanks alle drama, ruzie en roddels rondom de Netflix-reeks, heeft Prins Harry geen spijt. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror op basis van een bron dichtbij het stel.

Absoluut geen spijt
Prins Harry heeft zelfs "absoluut geen spijt". De zoon van koning Charles is volgens de bron zelfs "verrukt" over het resultaat van de serie.

Daarmee is hij een van de weinigen binnen zijn familie. Wie het nieuws de afgelopen dagen een beetje gevolgd heeft, heeft ongetwijfeld gezien dat de Britse royals 'not amused' zijn. Al wil hij wel graag dat zijn vader de serie kijkt, zodat hij begrijpt wat hij en Meghan allemaal hebben doorgemaakt.

De tekst gaat verder na de video.

Bekijk op instagram


De waarheid
De bron vertelt overigens ook de reden waarom Harry koos om mee te werken aan de documentaire. "De reden om dit te doen was om hun waarheid te delen. Hij heeft het gevoel dat de documentaire het verhaal vertelt zoals hij dat de wereld wilde laten horen."

Donderdag 8 december verschenen de eerste drie afleveringen. Hierin vertellen de hertog en hertogin van Sussex voornamelijk over hun relatie met de Britse pers.

Deel twee
De laatste drie afleveringen van zesdelige documentaire Harry & Meghan verschijnen komende donderdag 15 december op Netflix.

In een nieuwe teaser trailer die dit weekend online verscheen, zien we alvast een voorproefje van het tweede deel van de documentaire. Hierin krijgen we vooral beelden te zien van het huwelijk van het stel.

Nieuwsgierig naar deze trailer? Je bekijkt hem hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen