search
Al Pacino keert terug voor wraak in trailer 'Hunters' seizoen 2
Series / Nieuws

Al Pacino keert terug voor wraak in trailer 'Hunters' seizoen 2

De eerste beelden van het nieuwe seizoen staan online en die beloven meteen veel goeds. Wij kunnen niet wachten!

Bitterzoet nieuws voor fans van de Prime Video-serie Hunters: de eerste beelden van het tweede - en laatste - seizoen, staan nu online.

Een maand geleden kwam de streaminggigant met het droevige nieuws dat de groep nazi-jagers nog maar één seizoen te zien zullen zijn.

Waarom de serie precies stopt, is overigens nog steeds niet bekend.

Hunters
Voor wie Hunters nog niet kent: in de serie volgen we een groep nazi-jagers in je jaren zeventig van de vorige eeuw.

In het aankomende laatste seizoen volgen we ze op wat wordt omschreven als hun grootste missie ooit. Ze hebben ontdekt dat Adolf Hitler nog steeds leeft en zich ergens verborgen houdt in Zuid-Amerika. Dus gaan ze op jacht.

Al Pacino
Hitler zal worden gespeeld door de Duitse acteur Udo Kier (Iron Sky, Blade). Daarnaast keren naast Al Pacino ook Logan Lerman, Josh Radnor, Jennifer Jason Leigh en Emily Rudd terug.

Naast de jacht op Hitler krijgen we ook veel flashbacks te zien van het vroegere leven van Al Pacino. Als we de beelden moeten geloven, gaat dat een belangrijke rol spelen in hun missie. Spannend!

Het tweede seizoen Hunters verschijnt vanaf 13 januari op Prime Video. Nieuwsgierig geworden naar de eerste teaser trailer van Hunters? Je checkt hem hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen