search
Met dit leugentje kreeg 'Stranger Things'-ster Sadie Sink haar hoofdrol in de Netflix-serie
Series / Nieuws

Met dit leugentje kreeg 'Stranger Things'-ster Sadie Sink haar hoofdrol in de Netflix-serie

Meestal speelt de actrice het personage, maar hier moest Sadie Sink met spoed dingen bijleren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het allerlaatste seizoen van de sciencefiction-hitserie Stranger Things in de maak is, blikte Sadie Sink terug bij Jimmy Kimmel Live. Daar ze de rol van Max ontzettend graag wilde hebben, beweerde ze doodleuk ervaring te hebben op skeelers. De makers Matt en Ross Duffer hielden haar hier aan.

Sink was onlangs te gast bij Jimmy Kimmel om haar nieuwe film The Whale te promoten, en deelde een anecdote over het auditieproces voor Stranger Things.

Leugentje om bestwil
De rebelse Max rolt regelmatig door het beeld, daar ze haar skateboard zo ongeveer standaard bij zich heeft. Dit geldt echter niet voor Sink zelf:

"Ik vertelde ze dat ik ervaring heb met skeelers. Wat gewoon gelogen was. De volgende dag stuurden ze me een skateboard, en ik maakte gelijk een harde smak. Een nogal pijnlijk begin.

Ik snap nog steeds niet waarom ik het over skeelers had, aangezien skateboarden heel wat anders is. Dus het had me sowieso niet verder geholpen".


Seizoen 1 tot en met 4 van Stranger Things kun je in zijn geheel streamen op Netflix. De titel van aflevering 1 van het laatste seizoen kun je hieronder zien:

Bekijk op instagram


Hieronder kun je de bekende video 'Max's Song' bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen