search
Riker en Crusher op foto's uit laatste seizoen van 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Riker en Crusher op foto's uit laatste seizoen van 'Star Trek: Picard'

Na de foto van Worf zien we nu ook Will Riker en Beverley Crusher terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat op Twitter de eerste foto van Worf te zien was, zijn Will Riker, oftewel Number One, en Dr. Beverley Crusher nu dan ook aan boord. Jonathan Frakes, die Riker speelt, geeft aan erg blij te zijn met de verhaallijn door maker Terry Matalas.

Naast het vrijgeven van de foto's, is er ook een interview met Frakes door Den of Geek. Hierin vertelt hij hoe het is om Picard's rechterhand weer te spelen.

Conflict tussen Riker en Picard?
Paramount+ heeft de foto's op hun website geplaatst. Voor degenen die geen abonnement hebben, zijn de foto's hier te bekijken. Picard en Riker lijken een serieus gesprek te voeren, of is er meer aan aan de hand? Volgens Frakes zou dat best eens het geval kunnen zijn:

"Niet om bij Terry te slijmen, maar hij voelt de serie echt goed aan. En de dingen die hij voor mijn rol had verzonnen waren spannend. Ik denk dat LeVar (Burton, die Geordie LaForge speelt) het ook zo ervaren heeft.

In de tijd van Gene Roddenberry lag dat allemaal een beetje lastig. Hij wilde dat iedereen goed met elkaar omging, maar conflict is nu eenmaal essentieel in goed drama".


Genoeg ontwikkelingen
Gezien Riker's woorden in de trailer, "we gaan allemaal dood" zal het laatste seizoen van Star Trek: Picard geen gebrek aan conflict kennen.



Seizoen 3 van Star Trek: Picard gaat op 23 februari 2023 in première op Prime Video. Hieronder kun je de officiële trailer voor seizoen 3 van Picard bekijken:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen