Flinke kritiek op 'Glee'-documentaire volgens ster Kevin McHale

De makers van de documentaire claimen integer te werk te gaan, Artie vindt van niet.

Glenn Walsh, 12-12-2022 12:47

Vanaf het begin van de muzikale hitserie 'Glee' was hij er al bij. Kevin McHale was in de serie te zien als de rolstoel gebonden koorzanger Artie Abrams. Binnenkort komt er een documentaire over de immens populaire serie maar McHale is er bepaald niet over te spreken.
De driedelige docuserie getiteld The Price of Glee gaat begin volgend jaar in première en zal vooral gaan over de 'vloek' van de serie. Zo zijn inmiddels drie van de jonge hoofdrolspelers overleden. Aan de hand van interviews met cast en crew proberen ze het leven achter de schermen in beeld te brengen.

Geen cast, noch crew
In een bericht op social media reageert McHale op iemand die schreef over The Price of Glee en die kritiek had op fans die de documentaire maar uitbuiting vinden. In het bericht wordt gesuggereerd dat cast en crew inderdaad meewerken aan de docu. McHale reageert hij op door te eisen welke castleden er zogenaamd aan mee moeten hebben gewerkt.

Het lijkt er op dat McHale's implicatie dat er geen cast van Glee meedoet aan de documentaire klopt. In een recente trailer lijkt het erop dat geen van de reguliere castleden mee heeft gewerkt. Hooguit een aantal indirecte personen die ver weg wat te maken met de serie hebben waaronder de vader van de overleden Naya Rivera.

Wil jij gewoon weer kijken naar Glee in de glorietijden? Kijk alle afleveringen op Disney+.


Bron: Twitter

Lees meer over: Glee, Kevin McHale, Naya Rivera, Fox, Disney

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix