search
Geen goed nieuws voor de fans van Netflix-serie 'Undercover'
Series / Nieuws

Geen goed nieuws voor de fans van Netflix-serie 'Undercover'

Eén van de castleden heeft aangegeven dat er voorlopig geen vierde seizoen komt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de serie Undercover verscheen alweer in het jaar 2021. Dat betekent dat fans van de reeks reeds een behoorlijke tijd wachten op een vierde seizoen. Dat wachten zou echter zomaar eens nog erg lang kunnen duren.

In een recent interview met De Telegraaf heeft acteur Tom Waes namelijk aangegeven dat er op dit ogenblik nog geen sprake is van een mogelijks vervolg op de reeks. Het zou dus zomaar kunnen dat zo'n vervolg nooit meer komt!

Bob Lemmens
In het interview zei Waes dat hij natuurlijk met zeer veel plezier samen heeft gespeeld met onder meer Elise Schaap en Frank Lammers. In de reeks speelt Waes de rol van Bob Lemmens.

Dat het zolang duurt vooraleer er een vierde seizoen wordt aangekondigd en dat er blijkbaar op dit ogenblik zelfs helemaal geen plannen voor blijken te zijn is opmerkelijk. Het is namelijk zo dat het einde van het derde seizoen daarvoor alle pistes open liet liggen.

"Misschien verschijnt er ooit wel een vierde seizoen, maar voorlopig staat deze niet op de planning", aldus nog de Belgische acteur. Eerder dit jaar liet ook Lammers (die in de reeks de rol op zich neemt van Ferry Bouman) al uitschijnen dat een vierde seizoen nog niet voor meteen is.

Aanbevolen artikelen