search
Guillermo del Toro's 'Pinocchio' meteen razend populair op Netflix
Films / Nieuws

Guillermo del Toro's 'Pinocchio' meteen razend populair op Netflix

Ook heel wat bekende namen zijn duidelijk fan van de prachtige film...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jong en oud heeft danig uitgekeken naar de komst van Guillermo del Toro's Pinocchio. Dat lange wachten is nu eindelijk voorbij. Ondertussen is de film te streamen op Netflix en de recensies liegen er niet om. De film heeft alle verwachtingen probleemloos ingelost.

Wanneer we er de scores op verschillende gespecialiseerde websites bijnemen kunnen we vaststellen dat de film op moment van schrijven op IMDB bijvoorbeeld een score krijgt van 7,9/10. Op Rotten Tomatoes is er sprake van een score van 97% op de Tomatometer en 85% bij de audience score. Stuk voor stuk mooie scores natuurlijk, maar dat op zich is niet zo opvallend.

Wat wel opmerkelijk is, is het feit dat de film nu al massaal is beoordeeld. Bovendien zijn er niet alleen de scores op gespecialiseerde websites, ook op social media kan het project op ontzettend veel lof rekenen. Onder meer Stephen King heeft al te kennen gegeven grote fan te zijn van de film.

Prestigieuze cast
Niet alleen is de film een streling voor het oog, daarnaast vallen natuurlijk ook meteen de namen op die bij het project betrokken zijn. Voor Guillermo del Toro's Pinocchio werd dan ook een absolute sterrencast bij elkaar getoverd. Het gaat hierbij om namen als bijvoorbeeld Cate Blanchett, John Turturro, David Bradley, Finn Wolfhard en nog zoveel meer. Stuk voor stuk zijn ze in de film te horen.

Heb jij deze film nog niet gezien, maar wil je wel even ondergedompeld worden in een stukje magie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. De film is in ieder geval ook op Netflix te streamen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen