Netflix dropt de trailer voor 'Harry & Meghan' deel 2

Benieuwd of ook de laatste afleveringen zoveel stof zullen doen opwaaien...

Geoffrey Ketels, 12-12-2022 16:47

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Zelden werd er zoveel gepraat en gediscussieerd over een docuserie als Harry & Meghan. De eerste afleveringen die eerder al op Netflix verschenen deden reeds heel wat stof opwaaien. Binnenkort zijn ook de resterende afleveringen te zien. Van die afleveringen heeft Netflix nu alvast een trailer gelanceerd.
Harry & Meghan draait natuurlijk om één van de vaakst besproken koppels van de voorbije jaren. Het koppel heeft sinds hun verloving heel wat losgemaakt zowel binnen als buiten het Verenigd Koninkrijk. Ook op vandaag is dat nog steeds het geval. Vanuit verschillende hoeken krijgt het koppel ook stevige kritiek voor de manier waarop de eerste afleveringen van de reeks zijn neergezet.

Bedroevend lage scores
Dat er kritiek zou komen op de reeks had iedereen natuurlijk van ver zien aankomen. Toch had wellicht niemand verwacht dat de scores zo vernietigend zouden zijn. Op IMDB bijvoorbeeld is er op moment van schrijven sprake van een score van slechts 3,2/10.

Dat slechte recensies niet altijd representatief zijn voor het kijkgedrag van mensen wordt ook deze keer opnieuw bewezen. Ondanks de vernietigende cijfers is het namelijk zo dat Harry & Meghan toch steevast in de top 10 is terug te vinden van de Nederlandse Netflix. Bovendien zitten er dus nog extra afleveringen aan te komen.

Die extra afleveringen verschijnen komende donderdag 15 december. Dan zullen de vier, vijfde en zesde aflevering verschijnen. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze nieuwe afleveringen? In dat geval is het bekijken van de onderstaande trailer zeker de moeite waard!

Bron: Youtube

Lees meer over: Harry and Meghan, docuserie, serie, docuseries, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam