search
Hint over de nieuwe locatie in 'The White Lotus' seizoen 3
Series / Nieuws

Hint over de nieuwe locatie in 'The White Lotus' seizoen 3

Mike White heeft aangegeven waar hij verwacht dat een nieuw derde seizoen van 'The White Lotus' zich zal gaan afspelen.

Ook het tweede seizoen van The White Lotus op HBO is een groot succes. De serie wordt gezien als één van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy's. Logisch dus dat de serie ook een derde seizoen krijgt. Wanneer dat zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar er wordt wel al druk gespeculeerd over waar het zich deze keer zal afspelen.

Hawaï en Sicilië
The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen en het hotelpersoneel op verschillende White Lotus-resorts. Het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië.

Azië
Nog voor de laatste aflevering van seizoen 2 beschikbaar was, liet HBO al weten dat er een derde seizoen zou komen. Net als het eerste en tweede seizoen zal ook het derde seizoen zich weer afspelen op een White Lotus Resort. Waar dat precies zal zijn, is niet bekend. Maar toch lichten de makers al een tipje van de sluier op.

In een korte clip aan het einde van de seizoensfinale laat maker Mike White vallen dat "het nieuwe seizoen zich wel eens in Azië zou kunnen afspelen en zou kunnen focussen op "Oosterse religie en spiritualiteit".



Kijk The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen