search
Hier te zien: Jenna Ortega's bloopers in 'Wednesday'
Series / Nieuws

Hier te zien: Jenna Ortega's bloopers in 'Wednesday'

Op YouTube zijn een aantal bloopers te zien uit hitserie 'Wednesday'.

De hitserie Wednesday staat nog maar drie weken op Netflix maar is al enorm goed bekeken. De serie betekent ook de grote doorbraak voor actrice Jenna Ortega, die schittert in de hoofdrol.

TikTok
In Wednesday zien we hoe de Addams-dochter, ondanks de reputatie van haar familie, probeert in te burgeren in de Nevermore Academy. De serie bevat heel wat knipogen naar de originele Addams Family-film en er is ook al één scène die viraal gaat op apps als TikTok en Twitter.

Dat is dansscène waarin Wednesday het beste van zichzelf geeft op Goo Goo Muck van The Cramps. Die zorgde er zelfs voor dat de streamingcijfers van het lied opnieuw de lucht inschoten.

Glansrol Jenna Ortega
Eén van de grootste ontdekkingen uit de serie is zonder twijfel Jenna Ortega. De prestatie van de 20-jarige actrice wordt overal positief onthaald. Een van de grootste uitdagingen voor haar was het weinige knipperen van Wednesday. En die uitdaging kan, net zoals de vele serieuze blikken, soms voor grappige situaties zorgen.

Om het succes van de reeks te vieren, deelde Netflix een korte bloopervideo. Daarin is te zien hoe Ortega vlot overgaat van de nogal donkere Wednesday naar een goedlachse jongedame.

Kijk de serie op Netflix. Bekijk de bloopers van Wednesday hier:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen