search
Fans gaan los over niet uitgezonden scène uit 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Fans gaan los over niet uitgezonden scène uit 'House of the Dragon'

Tijdens een fanmeeting kregen de fans een zogeheten 'deleted scene' te zien en niemand begrijpt waarom die niet in de serie zit.

Onlangs was er op de Game of Thrones-conventie een fanmeeting van fans met Ryan Condal, één van de bedenkers van House of the Dragon. Deze fans kregen de kans om wat exclusieve 'deleted scenes' te bekijken.

Volgens social media bevatte de verwijderde scènes een nooit eerder gehoord gesprek tussen Baela en Rhaenys toen de oorlog tussen de 'Blacks' en de 'Greens' onvermijdelijk werd.

Meer info over scène
In deze scène probeert Baela om Rhaenys over te halen niet weg te rennen voor de oorlog, aangezien die "voor ons allemaal komt. We kunnen ons er niet voor verbergen".

Verder stelt Baela: "Ik ben een drakenrijder, net als mijn moeder en vader, en jij. Als de 'Greens' reiken om de troon van onze koningin toe te eigenen, dan moeten ze met vuur en bloed worden beantwoord".

Fans kunnen het niet geloven
Fans kunnen eigenlijk niet geloven dat besloten is de scène niet op te nemen in de serie. De scène, hoewel minder dan een minuut lang, zou zeker een laag kunnen toevoegen aan het karakter van Rhaenys.

De scène, de achtergrond en de reacties op Reddit lees je hier:


Er is nog steeds een kans voor de House of the Dragon-showrunners om Rhaenys en Baela meer recht te doen en wel in het tweede seizoen, dat begin 2023 zal beginnen met filmen.

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen