King Joffrey uit 'Game of Thrones' weerlegt hardnekkig gerucht

Jack Gleeson weerlegt gerucht dat hij problemen kreeg naar aanleiding van zijn rol als King Joffrey.

Bas de Kramer, 13-12-2022 12:29

Tijdens de fanconventie van Game of Thrones die momenteel gaande is in Los Angeles komen er weer een hoop nieuwtjes naar boven. Veel van de sterren uit zowel Game of Thrones als House of the Dragon zijn aanwezig en delen de nodige wetenswaardigheden.
Zo ook Jack Gleeson, die de gehate Joffrey Baratheon speelde in Game of Thrones, nam vandaag deel aan een panel (via Entertainment Weekly) en ontkrachtte een gerucht dat hij aanvaringen met fans had.

Quote Gleeson
"Gelukkig heb ik nooit negatieve ervaringen van fans gehad of zoiets... Er is nog steeds een kans, als iemand nu een klap wil uitdelen?", grapte Gleeson. "Veel mensen komen naar me toe omdat zij denken dat mensen op straat vreselijk tegen me waren of dat ik werd aangevallen... terwijl ik nog nooit een negatieve ervaring heb gehad", legde hij uit."Ik heb het gevoel dat mensen extra aardig tegen me zijn omdat ze denken dat mensen me aanvallen, dus misschien moet ik het gerucht maar voortzetten."

Op de foto in de kroeg
"Terwijl ik Game of Thrones aan het filmen was, zat ik ook op de universiteit in Dublin, en ook al wilde ik als kind al een beroemdheid zijn, toen ik beroemd werd, realiseerde ik me ... telkens als ik naar een pub ga, moeten al mijn vrienden fotograaf spelen omdat mensen ze hun telefoon geven voor een foto en dan is hun avond verpest".

Het gerucht dat King Joffrey zich niet meer in het openbare leven kon vertonen uit angst voor represailles is dus gelukkig niet waar.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Bron: entertainmentweekly

Lees meer over: game of thrones, george rr martin, jon snow, bran stark, joffrey baratheon, jack gleeson

Populair nieuws