search
Nieuw op Netflix: De langverwachte animatieserie 'Sonic Prime'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte animatieserie 'Sonic Prime'

De gloednieuwe animatieserie is vanaf 15 december te bekijken op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig nieuws voor liefhebbers van animatieseries! Vanaf donderdag 15 december 2022 is op Netflix namelijk de gloednieuwe animatieserie Sonic Prime te streamen!

Sonic Prime werd vorig jaar reeds door Netflix en Sega aangekondigd. Toen reeds werd bekend gemaakt dat de animatieserie zou gaan bestaan uit in totaal 24 afleveringen. De serie zal ons meenemen op een avontuur van Sonic waarbij hij het lot van een nieuw, vreemd universum in handen heeft.

Ontzettend populair
Sonic draait natuurlijk al heel wat jaartjes mee. Door de jaren heen zijn er dan ook heel wat videogames op de markt verschenen met dit brutale personage in de hoofdrol. Voor de vele fans was het al lange tijd uitkijken naar het verschijnen van de nieuwe animatieserie Sonic Prime. Wel, aan dat lange wachten komt nu dus eindelijk een einde.

Ben jij ook één van de vele fans van Sonic en ben je wel benieuwd naar wat deze gloednieuwe reeks allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker alvast even de onderstaande trailer!

Toch liever meteen de volledige animatieserie Sonic Prime kijken? Dat is mogelijk vanaf aankomende donderdag 15 december 2022 op Netflix!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen