search
3 bikkelharde maffiaseries op HBO Max tonen schaduwzijde van maatschappij
Series / Featured

3 bikkelharde maffiaseries op HBO Max tonen schaduwzijde van maatschappij

Daal met deze 3 misdaadseries af in verschillende criminele onderwerelden rond de wereld!

Op HBO Max zijn er tegenwoordig meer dan voldoende stoere misdaadseries te vinden over de Italiaanse maffia, de Japanse yakuza en de Amerikaanse gangsters. Kijk hieronder of je er misschien wel eentje kan toevoegen aan jouw kijklijstje!

Gomorrah | HBO Max | 12 afleveringen
In deze Italiaanse maffiaserie keren we terug naar het moederland van de maffiosi: Italië. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano wordt het keiharde leven van de Napolitaanse maffia getoond.

Gennaro, zoon en erfgenaam van de Savastano-clan, en Ciro Di Marzio, een van de officieren van deze clan, hebben grote ambities om tot steeds grotere hoogten op te klimmen. Om hun dromen waar te maken vrezen ze er niet voor bloed te vergieten, en dat gebeurt dan ook ten overvloede.



Tokyo Vice | HBO Max | 8 afleveringen
Deze misdaadserie werpt een blik op de mysterieuze wereld van de Japanse yakuza zoals die wordt ervaren door een Amerikaanse journalist. Losjes gebaseerd op Jake Adelsteins ervaringen ziet de kijker door de ogen van een buitenlander de kille doch kleurrijke onderwereld van Tokyo in de jaren negentig.

De journalist komt echter voor grote gevaren te staan terwijl hij werkt aan een grote publicatie over de gevaarlijke hoofdstad. Hij komt namelijk oog in oog te staan met een van de grootste yakuzabazen die Tokyo rijk is.



The Deuce | HBO Max | 3 seizoenen
De misdaadserie reist af naar de duistere pornoindustrie van New York gedurende de jaren zeventig. De industrie was net gelegaliseerd, maar dat betekende niet dat alle kwade bedoelingen direct zouden verdwijnen.

Sterker nog, de komende jaren zou op Times Square dit type werk enorme proporties aannemen, waar de stadsbewoners niet bijzonder erg over te spreken waren. De serie duikt deze vieze onderwereld in, gevuld met seks, geweld en geld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen