search
'The Witcher'-spinoff 'Blood Origin' wordt verbazingwekkend zwak ontvangen
Series / Nieuws

'The Witcher'-spinoff 'Blood Origin' wordt verbazingwekkend zwak ontvangen

Hoewel veel fans van 'The Witcher' uitkijken naar de prequel 'Blood Origin', krijgt deze helaas niet zo'n goed ontvangst als gehoopt.

De langverwachte The Witcher-prequel The Witcher: Blood Origin verschijnt eind deze maand eindelijk op Netflix. Een aantal critics heeft het seizoen echter al kunnen bekijken, en de serie krijgt helaas een zeer matig ontvangst…

Blood Origin speelt zich meer dan 1000 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher af. De serie gaat over zeven buitenbeentjes die in een elfen-beschaving een bloedige strijd aangaan tegen een onstuitbare macht. Ook zal in Blood Origin de creatie van de eerste Witcher te zien zijn.

Teleurstellende score
Het verhaal klinkt veelbelovend, maar helaas zijn de critics tot nu toe niet erg enthousiast. De serie heeft momenteel namelijk een score van 42% op Rotten Tomatoes. Kritiek die Blood Origin krijgt is onder andere dat de serie gehaast en oninteressant zou zijn.

Ook wordt er door meerdere critics gezegd dat Blood Origin niets toevoegt aan het The Witcher-universum en dat de personages niet goed uitgewerkt zijn. Toch zijn er ook een aantal positieve recensies. Zo noemt critic Vanessa Armstrong de serie "een vermakelijk fantasievol volksverhaal dat fans van The Witcher zal prikkelen".

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december te zien op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen