search
Acteur uit 'Supernatural' hoopt dat zijn kinderen deze aflevering nooit te zien krijgen
Series / Nieuws

Acteur uit 'Supernatural' hoopt dat zijn kinderen deze aflevering nooit te zien krijgen

Jared Padalecki heeft een goede reden om een bepaalde Supernatural-aflevering nooit aan zijn kinderen te laten zien.

Het is een probleem waar veel acteurs ongetwijfeld tegenaan lopen: soms worden er gruwelijke scènes van ze verwacht, die voor niet iedereen bedoeld zijn. Ook Supernatural-ster Jared Padalecki heeft hier mee te maken.

Zo deelde hij onlangs zijn verhaal over één Supernatural die zijn kinderen nooit mogen zien. Fans van de serie weten ongetwijfeld al waar hij het over heeft, en waarom dat niet echt voor kinderen bedoeld is...

Padalecki in Supernatural
Padalecki heeft het over de aflevering 'Lucifer Rising', de seizoensfinale van seizoen 4 van Supernatural. In deze aflevering zien we hoe Sam Winchester, het personage dat Padalecki speelt, op wrede wijze een sterke demon vermoordt.

In de aflevering blijkt Ruby, die een vertrouwde vriend en minnaar van Sam Winchester is geweest, een dubbelagent te zijn. Ze laat Sam de sterke demon Lilith vermoorden wiens dood de god Lucifer doet bevrijden. Daarna beseft Sam zich het verraad van Ruby, met als gevolg dat hij haar vasthoudt terwijl zijn broer Dean haar vermoordt met een speciaal mes.

Dit is het specifieke moment dat Padalecki niet aan zijn kinderen wil laten zien, omdat het overkomt alsof "pappa en oom Jensen hun moeder vermoorden".

Supernatural is nu te zien op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen