search
Veel bruut geweld in trailer 'Vikings: Valhalla' seizoen 2
Series / Trailer

Veel bruut geweld in trailer 'Vikings: Valhalla' seizoen 2

Netflix onthult nieuwe beelden voor het tweede seizoen van de spin-off van Vikings.

Eerder dit jaar verscheen het eerste seizoen van Vikings: Valhalla op Netflix. De serie is een vervolg op de eerdere serie Vikings (2013-2020), die met in totaal zes seizoenen was te zien op de zender History en aan het einde ook op Prime Video.

Nu is er de trailer voor het tweede seizoen van Vikings: Valhalla. Dit seizoen start al op 12 januari 2023 en lijkt opnieuw te bestaan uit acht afleveringen.

Beroemdste Vikingen
Vikings: Valhalla laat de heroïsche avonturen zien van een aantal van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd, met onder meer de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Scandinavische prins Harald Sigurdsson, gespeeld door Leo Suter.

Er zijn nieuwe rollen voor onder meer Bradley James als Harekr, Hayat Kamille als Mariam, Marcin Dorocinski als Grand Prince Yaroslav the Wise en Sofya Lebedeva als Elena.

Trailer voor seizoen 2
In het nieuwe seizoen worden de heldhaftige Vikingen, opgejaagd en op de vlucht, gedwongen hun ambities en moed op de proef te stellen in werelden voorbij de fjorden van Scandinavië.Overigens werd alweer even geleden bekend dat na seizoen 2 ook een derde seizoen zal verschijnen van de succesvolle vervolgserie, uiteraard op Netflix.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen