search
Touwtjes 'The Rings of Power' seizoen 2 in handen van deze regisseurs
Series / Nieuws

Touwtjes 'The Rings of Power' seizoen 2 in handen van deze regisseurs

Het tweede seizoen lijkt veelbelovend door een aantal nieuwe regisseurs.

Na eerst een aantal nieuwe acteurs voor het tweede seizoen bekend te maken heeft The Lord of the Rings: The Rings of Power nu ook drie nieuwe regisseurs aangekondigd. Deze zullen alle drie een grote bijdrage leveren aan het komende seizoen.

Charlotte Brändström, Sanaa Hamri en Louise Hooper zullen elk meerdere afleveringen van het tweede seizoen van de Tolkien-verfilming regisseren.

Drie regisseurs
Brändström is al bekend bij de serie en heeft in het eerste seizoen al twee afleveringen mogen regisseren. In het tweede seizoen wordt dit verdubbeld en zal ze de leiding krijgen over maar liefst vier afleveringen.

De andere twee regisseurs hebben nog niet eerder aan de serie gewerkt en zullen allebei maar twee afleveringen regisseren.

Sanaa Hamri
Hamri is afkomstig uit Maroco en heeft wel al ervaring opgedaan bij andere Prime series. Zo heeft ze gewerkt aan het tweede seizoen van The Wheel of Time.

Hiervoor was ze vooral werkzaam bij de streamingdienst Fox. Haar naam is te zien in de credits van bekende series als Glee en Desperate Housewives.

Louise Hooper
Hooper is een Britse regisseur en heeft ook al een aantal veelbelovende namen in haar portfolio staan. Zo is haar meest bekende werk een vierdelige thriller genaamd Flesh and Blood.

De drie regisseurs hebben dus zeker geen tekort aan ervaring. Trouwe kijkers lijken zich met deze namen geen zorgen te hoeven maken over het tweede seizoen.

Wie niet kan wachten op het nieuwe seizoen kan zichzelf tot die tijd afleiden met behind the scenes-beelden van het eerste seizoen:



The Lord of the Rings: The Rings of Power is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen