'Stranger Things'-regisseur over "episch en emotioneel" laatste seizoen

Het allerlaatste seizoen van de populaire Netflix-serie gaat naar alle waarschijnlijkheid de best bekeken serie ooit worden op de streamingdienst.

Zilko Tarici, 16 december 2022 10:05

Het vijfde seizoen van de megapopulaire serie Stranger Things belooft een gedegen einde te breien aan een van grootste tv-sensaties van de laatste zes jaar. Maar wat kunnen we ervan verwachten? Regisseur Shawn Levy werd ernaar gevraagd.
Levy, producent van Stranger Things, maar ook regisseur van meerdere aflevering heeft beloofd dat de finale "episch en zeer emotioneel" wordt. De Duffer-broers hebben natuurlijk een flinke kluif aan het verzinnen van de verhaallijn van het laatste seizoen, maar Levy heeft er alle vertrouwen in:

"Ik weet dat de Duffers hier al publiekelijk naar hebben gehint, maar toen we de 2,5 uur durende pitch hoorde voor het laatste seizoen, was er volgens mij geen droog oog meer in de kamer. Dus ja, dit laatste seizoen wordt episch en zeer emotioneel.

En het maken ervan wordt net zo emotioneel, want het heeft het leven veranderd van iedereen die eraan mee heeft gewerkt. De scenario's liggen in elk geval op schema, dus we kunnen niet wachten om volgend jaar met de opnames te beginnen."


Het vijfde seizoen van Stranger Things zal naar alle waarschijnlijkheid ergens in 2024 te streamen zijn via Netflix.
Bron: Collider

Lees meer over: Stranger Things, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Sadie Sink, Netflix

Populair nieuws