search
Ook de serie 'Dangerous Liaisons' gecanceld na slechts 1 seizoen
Series / Nieuws

Ook de serie 'Dangerous Liaisons' gecanceld na slechts 1 seizoen

De veelbelovende 18e eeuwse kostuumdrama zal helaas niet vervolgd worden met een tweede seizoen.

Tegenwoordig moeten kijkers vaak op hun hoede zijn als het om hun favoriete series gaat. Veel streamingdiensten zijn druk bezig met het schrappen van series. Zo heeft nu ook Starz onverwacht een aantal annuleringen aangekondigd.

De Amerikaanse streamingdienst Starz heeft de nieuwe serie Dangerous Liaisons na het eerste seizoen al gecanceld. Dit terwijl het seizoen nog niet afgelopen is.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit de 18e eeuw. Hierin volgen we Alice Englert als de Marquise de Merteuil en Nicholas Denton als Vicomte de Valmont en ontdekken we hoe de twee elkaar ontmoet hebben op de avond van de Franse revolutie.

Voor het Nederlandse publiek is er ook een bn'er te spotten in de serie. Na een aantal eerdere internationale rollen is Carice van Houten nu namelijk ook te zien in deze kostuumdrama. In de onderstaande trailer kun je haar in 18e eeuwse kleding zien schitteren.Teleurstellende kijkcijfers
Voordat het eerste seizoen uit was werd er al een tweede seizoen beloofd. Starz had hoge verwachtingen voor de serie. Uit reviews bleek dat de serie toch minder goed ontvangen werd dan gehoopt.

De laatste drie afleveringen van het nog lopende eerste seizoen zullen wel nog gewoon zoals gepland gereleased worden. Deze afleveringen zijn te streamen op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen