Terugkeer 'Gilmore Girls' is een mogelijkheid

Terugkeer 'Gilmore Girls' is een mogelijkheid

Scott Patterson, die restauranteigenaar Luke Danes speelde, heeft goed nieuws voor de fans.

Jan-Peter Rook, 26 mei 2015 om 08:00

Het is alweer vijftien jaar geleden dat de eerste aflevering van Gilmore Girls werd uitgezonden en ruim acht jaar dat de show ten einde kwam. In de serie speelde Lauren Graham een moeder in het dorpje Stars Hollow. Haar bijdehante dochter en beste vriendin werd neergezet door Alexis Bledel. Hoewel de cast van Gilmore Girls het vandaag de dag een stuk drukker heeft dan voorheen, wordt er nu voorzichtig gesproken over een terugkeer van de show.
Scott Patterson, die restauranteigenaar Luke Danes speelde, zegt dat er momenteel over een eventueel vervolg wordt gesproken:

"Ik wil de fans niet misleiden, maar ik kan jullie vertellen dat er momenteel over een vervolg wordt gepraat. Ik kan niet over de details praten, maar er is echt sprake van activiteit. Ik heb goede hoop en als het doorgaat, ben ik er sowieso bij. Ik denk dat het iets groots kan worden, de fans zouden er dolblij mee zijn."

Keren we ooit nog eens terug naar Stars Hallow? De tijd zal het leren.

Bron: CinemaBlend

Lees meer over: gilmore girls, lauren graham, alexis bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Jared Padalecki, Danny Strong, Todd Lower, Jackson Douglas, Matt Czuchry

Informatie over de serie: Gilmore Girls

Populair nieuws