search
Waarom seizoen 3 van 'Yellowjackets' al is besteld nog voor seizoen 2 verschijnt
Series / Nieuws

Waarom seizoen 3 van 'Yellowjackets' al is besteld nog voor seizoen 2 verschijnt

De Emmy-genomineerde serie over het gestrande voetbalteam wordt nu al verlengd.

Vorig jaar al werd de serie 'Yellowjackets' relatief vroeg verlengd voor een tweede seizoen maar nu is televisienetwerk Showtime nog zekerder van haar zaak en verlengt de serie nog vroeger voor een derde seizoen.

Het tweede seizoen van de serie moet überhaupt nog uitkomen maar blijkbaar is iedereen betrokken bij de serie zo overtuigd van de kwaliteiten dat het nu al door kan gaan. Over drie maanden is het tweede seizoen te zien. Een van de redenen van de verlenging is vanwege de deadline voor het casten van acteurs dat ongeveer midden december plaatsvindt.

Het momentum pakken
De baas van Showtime en Paramount Media Networks Chris McCarthy vertelt dat vanwege het succes van het eerste seizoen en de hoge verwachtingen van het tweede dat ze nu maximaal van het momentum gebruik willen maken door de serie in een extra vroeg stadium te verlengen.

Het is het plan om Showtime en Paramount Networks steeds groter te maken door de kijkers en de makers van dergelijke series het vertrouwen te geven en zekerheid te bieden dat de series gemaakt en bekeken kunnen worden. McCarthy zegt dat series van Yellowstone en Dexter tot aan South Park het netwerk een stevige basis zullen geven in de nabije toekomst.

Kijk nu het eerste seizoen van Yellowjackets op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen