search
Kijkers geschokt door grote fout in kerstfilm op Netflix

Kijkers geschokt door grote fout in kerstfilm op Netflix

In het bijzonder in het Verenigd Koninkrijk lijkt men niet bepaald blij te zijn met de fout...

Geoffrey Ketels
In het merendeel van de gevallen is het zo dat een kerstfilm maar weinig stof doet opwaaien... Dat ligt bij A Kindhearted Christmas echter net even wat anders.

Christmas cracker


Eén van de bekendste kersttradities in het Verenigd Koninkrijk is ongetwijfeld de Christmas cracker. Het betreft hier een soort cadeautje waar je met twee aan moet trekken. De persoon die uiteindelijk het langste eind trekt krijgt het geschenkje dat er in terug te vinden is.

In het Verenigd Koninkrijk gaat deze traditie reeds heel wat jaren mee. In de Verenigde Staten blijkt men echter heel wat minder bekend te zijn met de traditie. Onder meer op Twitter laten heel wat (Engelse) kijkers van zich horen door te stellen dat er een toch wel grove fout in de film zit.

Geen onderzoek


In één van de scènes van de film kan de kijker zien hoe Jamie en Scott elk hun eigen cracker openen... Dat is dus zoals hierboven aangehaald niet echt de bedoeling. Heel wat kijkers vinden het ongelofelijk dat deze fout in de film is geslopen. Ze verwijten de productie zelfs onvoldoende onderzoek te hebben gedaan.

Wil jij zelf deze fout met eigen ogen aanschouwen? Dat is geen enkel probleem! A Kindhearted Christmas is namelijk ook te streamen op Netflix.

Aanbevolen artikelen