search
Toch goed nieuws voor gecancelde HBO Max-serie 'Minx'
Series / Nieuws

Toch goed nieuws voor gecancelde HBO Max-serie 'Minx'

Even werd gevreesd dat ook het tweede seizoen van de serie niet meer zou verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder raakte bekend dat HBO Max ervoor heeft gekozen om haar serie Minx te cancellen. Dat ondanks het feit dat de productie van het tweede seizoen bijna is afgerond. Dit nieuws heeft voor heel wat verwarring gezorgd.

HBO zaait verwarring


Zelfs de makers van de reeks stonden even met hun mond vol tanden toen het nieuws door HBO bekend werd gemaakt. Zij vreesden er namelijk voor dat de productie van het tweede seizoen (ondanks het feit dat ze bijna is afgerond) met onmiddellijke ingang moest worden stilgelegd. Dat is echter niet het geval.

Het was uiteindelijk de hoofdrolspeler Jake Johnson die bevestigde dat de productie van het tweede seizoen gewoon verder gaat. Dit betekent ook dat het tweede seizoen wel degelijk nog te zien zal zijn.

Bezuinigingen


In het eerste seizoen van Minx konden we kennismaken met Doug en Joyce. Deze laatste toonde zich vastberaden om een erotisch magazine op de markt te brengen. Het eerste seizoen van de reeks kon rekenen op meer dan degelijke kijkcijfers waardoor HBO ervoor koos om ze een tweede seizoen te schenken.

Dat de serie nu naar de slachtbank wordt geleid zonder dat het tweede seizoen ook nog maar is verschenen is vooral het resultaat van de vele bezuinigingen die doorgevoerd worden binnen het bedrijf.

Netflix?


Helemaal het einde van de reeks hoeft de beslissing van HBO Max overigens niet te betekenen. De makers hebben zelf reeds aangegeven dat ze hopen dat een ander platform zich bereid zal tonen om de serie over te nemen... Netflix anyone?!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen