search
Laatste seizoen 'The Umbrella Academy' krijgt veel minder afleveringen
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'The Umbrella Academy' krijgt veel minder afleveringen

In plaats van tien afleveringen heeft het laatste seizoen van 'The Umbrella Academy' er bijna de helft minder...

Tot het ongenoegen van fans heeft The Umbrella Academy-showrunner Steve Blackman onlangs op Twitter een update gegeven over het vierde seizoen. Het laatste seizoen van de serie zal namelijk bestaan uit flink wat minder afleveringen.

In augustus werd aangekondigd dat de populaire Netflix-serie voor een laatste seizoen zou worden verlengd, waarbij de schrijvers van The Umbrella Academy verklaarden dat het altijd het plan was geweest om een serie van vier seizoenen te maken.

Aantal afleveringen bijna gehalveerd


Op Twitter onthulde Blackman dat seizoen 4, in tegenstelling tot de voorgaande seizoenen van tien afleveringen, slechts zes afleveringen zal hebben. Hierop kwamen meteen teleurgestelde reacties van fans. Hoewel er al eerder was aangekondigd dat het seizoen korter zou zijn, hadden zij niet verwacht dat het aantal afleveringen bijna gehalveerd zou zijn.

In een reactie op het commentaar van fans heeft Blackman hen verzekerd dat de serie ondanks zijn kortere speelduur toch weer even geweldig zal zijn als de vorige seizoenen. Welke richting het seizoen op gaat qua verhaal is nog afwachten, want daar heeft Blackman nog geen onthullingen over gedaan.

The Umbrella Academy is te zien op Netflix. Bekijk de tweets van Steve Blackman hieronder.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen