Episch gevecht met draken in het tweede seizoen van 'The Legend of Vox Machina' op Prime Video

Weer veel actie en humor in seizoen twee van 'Legend of Vox Machina'

Daan Kusen, 17 december 2022 19:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Legend of Vox Machina keert terug! De animatieserie, losjes gebaseerd op het populaire rollenspel Dungeons and Dragons kwam eerder dit jaar met een heel succesvol eerste seizoen. En nu is daar eindelijk een tweede seizoen in aantocht!

Crowdfunding

The Legend of Vox Machina is een onderdeel van de Amerikaanse internetserie Critical Role waarbij een groep professionele stemacteurs Dungeons and Dragons speelt. De serie kwam tot stand dankzij een Kickstarter-campagne, die binnen 24 uur meer dan het gehoopte bedrag binnenhaalde.

De Legende van Vox Machina

De serie kwam tot stand nadat de groep stemacteurs een, vaak uren durende, campagne speelde, die dan uiteindelijk gefilterd werd tot wat we te zien krijgen. De groep bestaat uit bekende DnD-personages, zoals een cleric, een bard, een ranger, een rogue, een barbarian en zo meer.

Bekende gaststemmen

De serie is ook geliefd onder de sterren, zo hebben Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Dominic Monaghan (The Lord of the Rings) en David Tennant (Doctor Who) hun stemmen aan personages verleend.Seizoen 2

Het tweede seizoen zal uit twaalf afleveringen bestaan, die in groepjes van drie op Prime Video gezet worden. Het grote conflict zal gaan over draken die de wereld binnendringen. Vox Machina zal ze moeten verslaan, maar dan moeten ze eerst de juiste wapens vinden!


Het tweede seizoen van The Legend of Vox Machina verschijnt op 20 januari op Prime Video.

Lees meer over: the legend of vox machina, critical role, dungeons and dragons, prime video, trailer

Populair nieuws