10 weetjes over Harry en Meghan uit hun Netflix-documentaire

Wat de kijker heeft geleerd over prins Harry en Meghan Markle.

Valeria Milić, 18-12-2022 14:56

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De documentaire-serie over prins Harry en Meghan heeft de nodige meningen losgemaakt. Positief of negatief, vast staat dat de zes afleveringen de nodige stof hebben doen opwaaien.
Hieronder 10 feitjes over de Britse prins en zijn Amerikaanse echtgenote.

1. Hun bijnamen
Meghan noemt Harry 'Haz', wat zijn bijnaam is in zijn vriendenkring. Ook al is haar eerste naam Rachel, bij iedereen in haar omgeving staat ze bekend als 'Meg'.

2. Kleine Archie heeft een Brits accent
We zien de dreumes hier en daar voorbijkomen. Ook al zegt de peuter weinig, de kleine heeft qua spraak een aartje naar zijn vaartje.

3. Meghan snuffelde op Harry's Instagram
Hoewel ze Harry met opzet niet heeft gegoogled, Meghan heeft echter wel op zijn Instagram gekeken. De vele foto's van Afrikaans natuurschoon trokken haar over de streep om met hem op date te gaan.

4. Allebei te laat
Beiden kwamen te laat: Harry op de eerste date, waarbij hij een half uur te laat arriveerde.Hij bood echter uitgebreid excuses aan waardoor uiteindelijk geen egocentrisch indruk ontstond.Meghan was te laat op de tweede date, maar dat was slechts vijf minuten.

5. Verstandshuwelijken als de norm
Er rust veel druk op de mannelijke leden van het konklijk huis. Men vindt het vooral belangrijk dat zij trouwen met een vrouw die binnen de koninklijke familie past. Het volgen van je hart heeft geen prioriteit volgens Harry.

6. De paparazzi
Paparazzi pers is een vast onderdeel in de koninklijke levens. Er worden wel eens afspraken gemaakt met fotografen, maar die houden zich er niet altijd aan.

7. De koninklijke familie is altijd formeel
Meghan kwam er tot haar stomme verbazing achter dat de familieleden ook achter gesloten deuren formeel zijn. Momenten waarop iedereen wat losser wordt zijn er eigenlijk niet.

8. Meghan's onhandige kniksje
Meghan dacht dat Harry een grapje maakte toen hij haar vroeg of ze wist hoe je een buiging moest maken. Dit is een zogeheten 'curtsy' oftewel een koninklijk kniksje. Meghan vertelde lachend dat haar buiging erg overdreven was. Harry vond het niet zo grappig.

9. Meghan's familieleden
Meghan's ouders zijn uit elkaar: moeder Doria Ragland heeft een goed contact met haar dochter. Haar vader Thomas, haar half-zus Samantha en haar nichtje Ashleigh spelen niet echt een rol Meghan's leven.

10. Dát kostuum
Harry's flater om een Nazi-band om zijn bovenarm te dragen komt ook langs. Dit droeg hij op een feest bij wijze van grap. Hij noemt het "één van de grootste fouten van mijn leven" en heeft hier onder andere met een rabbijn over gesproken.

Je kunt de documentaire Harry & Meghan volledig bekijken op Netflix.

Hieronder kun je de trailer bekijken:
Lees meer over: Netflix, Prins Harry, Meghan Markle

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in