search
Meer 'Wednesday' naast seizoen 2 is helemaal niet uitgesloten
Series / Nieuws

Meer 'Wednesday' naast seizoen 2 is helemaal niet uitgesloten

Het grote succes van de serie lijkt wellicht naar meer te smaken.

Ondanks dat veel Netflix series in onzekerheid leven heeft de streamingdienst toch ook een aantal grote successen gehad. Één van de grootste successen is de reboot van Addams Family genaamd Wednesday. Fans hopen dat dit wel een blijvertje is.

Met fan-favoriet Jenna Ortega, die een iconische rol op zich neemt, en met Tim Burton achter de schermen, werd verwacht dat Wednesday groot zou worden, maar niemand kon voorspellen dat het 1 miljard gestreamde uren zou overschrijden.

Meer Wednesday


Ondanks dat het tweede seizoen nog niet is aangekondigd lijkt Netflix al over mogelijke spin offs na te denken.

In een interview met Vulture sprak Peter Friedlander, het hoofd van Scripted Series in de VS en Canada voor Netflix, over de toekomst van de serie en werd hem rechtstreeks gevraagd of een "Addams Family universum" op het platform zou kunnen ontstaan.

Hij antwoordde: "Ik wou dat ik je meer kon vertellen. Ik ben optimistisch maar heb op dit moment niets te zeggen." Toen het interview gevolgd werd door de vraag of hij "meer" zou willen, antwoordde Friedlander: "Dat zou ik graag doen."

Waar deze mogelijke spin offs over zullen gaan is nog even afwachten dus. Maar gezien het grote succes is er een flinke kans dat er wel al een tweede seizoen zal aankomen.

Wednesday is te streamen op NetflixInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen