Henry Cavill beschuldigd van onfatsoenlijk gedrag tegen vrouwen op set 'The Witcher'

De geruchtenmachine rond Henry Cavill blijft maar doordraaien. Nu wordt hij beschuldigd van wangedrag op de set.

Bas de Kramer, 19-12-2022 07:51

De geruchtenmachine rond Henry Cavill blijft maar door draaien. Zijn recente vertrek uit The Witcher, zijn rol in Superman die afketste en zijn mogelijke rol in James Bond houden de gemoederen flink bezig. Op een roddelaccount op internet wordt nu wat olie op het vuur gegooid aangaande zijn vertrek bij The Witcher. Hij zou namelijk zijn ontslagen!

Onfatsoenlijk gedrag

Er doen volgens het internetaccount Deuxmoi al wat langer geruchten de ronde rondom het gedrag van Cavill. Deuxmoi heeft aangegeven dat Cavill over het algemeen altijd benaderbaar en fatsoenlijk is. Het gerucht gaat echter rond dat Henry Cavill werd ontslagen uit de The Witcher vanwege zijn onfatsoenlijke gedrag jegens vrouwen. Hij wordt ervan beschuldigd vrouwelijke schrijvers, de regisseur en andere mensen van het productieteam respectloos te behandelen.

Voor de duidelijkheid: deze beschuldiging tegen Henry Cavill heeft absoluut niets te maken met welke vorm van seksueel wangedrag dan ook. Er is volgens de geruchten alleen sprake van dat Cavill de vrouwen op de set met minachting lijkt te behandelen.

Cavill veranderd

Cavill was naar verluidt zeer vriendelijk tijdens seizoen 1 maar veranderde tijdens het filmen van seizoen 2 en 3. Cavill wordt er zelfs van beschuldigd het script van de serie te hebben veranderd zonder de schrijvers hiervan op de hoogte te stellen.

Een 'juicy' gerucht om wel te delen, maar in hoeverre deze Deuxmoi betrouwbaar is, is niet helemaal helder.

Kijk The Witcher op Netflix






Lees meer over: the witcher, henry cavill, hemsworth, Geralt of Rivia

Populair nieuws