search
'House of the Dragon'-actrice Olivia Cook werd slachtoffer van online haatberichten
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-actrice Olivia Cook werd slachtoffer van online haatberichten

Na het spelen van de rol waren veel kijkers verbolgen over de handelingen van Alicent.

Het was een rol die voor veel verdeeldheid zorgde onder de fans. in House of the Dragon speelt actrice Olivia Cook de rol van Alicent Hightower. Een personage die zeker in de latere afleveringen omstreden beslissingen neemt. Olivia Cook vertelt over alle haatberichten die ze wegens haar personage kreeg en wat dit met haar deed.

Tijdens de Power Women Summit deelt Cook dat ze na het spelen van haar rol de sociale media bezocht en tot haar schrik een enorme hoeveelheid haatberichten tegenkwam. De volgens haar vreselijke en nare berichten lieten haar niet koud.

Verdeeldheid onder kijkers


In House of the Dragon is het personage van Alicent als matriarch van team Green een die veel gehaat is. Cooke vertelt dat ze na het zien van de berichten depressief werd en daardoor een tijdje haar huis niet wilde verlaten.

Na de ontboezeming waren er echter ook veel mensen die het voor Cooke opnamen. Veel berichten kwamen uit waarin kijkers benadrukken dat men de acteur of actrice moeten weten te onderscheiden van het personage dat ze spelen en ze waarderen op hoe goed ze de rol hebben gespeeld.

Kijk alle afleveringen met Olivia Cook als Alicent Hightower in House of the Dragon op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen