Opnieuw kritiek op veelbesproken 'Glee'-documentaire

De documentaire begint bij meerdere sterren uit de serie irritaties op te wekken.

Glenn Walsh, 20-12-2022 11:59

Het is nog niet eens in première gegaan maar nu al doet de documentaire The Price of Glee veel stof opwaaien. Eerder werd bekend dat Glee-ster Kevin McHale de docu afkeurde vanwege gebrek aan input van de originele cast. Nu waarschuwt ook Jenna Ushkowitz de kijkers.
In de muzikale hitserie van FOX speelt Jenna Ushkowitz de rol van de stotterende Tina Cohen-Chang. Samen met Kevin McHale besprak ze in een podcast de aankomende documentaire en gaf daarin aan dat ze het moeilijk vindt om over de docu te praten. Ze denkt dat Glee juist geprezen moet worden om de promotie van LGBTQ-vertegenwoordiging.

De vloek van Glee

In de tijd dat Glee nog liep werd al beweerd dat er een vloek op de serie ruste. Dit komt voornamelijk door het overlijden van meerdere castleden. In de documentaire The Price of Glee zijn twee aspecten die worden belicht de heroïne-overdosis van acteur Corey Monteith en de geruchten dat actrice Lea Michele een giftige werksfeer creëerde.

Ushkowitz reageert dat ze zich bewust is van alle problemen en dat ze graag via de podcast voor opheldering wil zorgen omtrent alle geruchten die de kop opsteken. Ze waarschuwt daarom de fans om voorzichtig te zijn met het kijken naar The Price of Glee.

In januari gaat The Price of Glee in première. Kijk alle afleveringen van Glee op Disney+.

Lees meer over: Glee, The Price of Glee, Jenna Ushkowitz, Kevin McHale, FOX, Disney Plus

Populair nieuws