Trailer 'Accused': remake van de succesvolle Britse anthology-serie

Wie fan is van de originele Britse versie zal binnenkort kunnen smullen van een nieuwe Amerikaanse remake.

Fleur van Laar, 19-12-2022 13:54

FOX heeft kort geleden de trailer van de hoog geanticipeerde anthologieserie Accused gereleased. Dit is een remake van de populaire gelijknamige Britse variant.
Er zijn hoge verwachtingen gesteld aangezien de makers van de serie ook gewerkt hebben aan geliefde series als Homeland en 24. Het is nog even afwachten of Accused hier aan kan tippen.

Een wereld vol mysterie en misdaad

De serie zal in iedere aflevering een nieuwe misdaad oplossen. In de originele serie van Jimmy McGovern begint elke aflevering in een rechtszaal met de beschuldigde zonder te weten wat zijn misdaad is of hoe hij terechtstaat. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de beschuldigde.

Hier ontdekken kijkers hoe een gewoon persoon verstrikt kan raken in een buitengewone situatie, waarbij uiteindelijk duidelijk wordt hoe de ene verkeerde afslag tot de andere leidt, totdat het te laat is om terug te keren.

Dat klinkt al ontzettend spannend dus. Er hoeft niet te lang gewacht te worden aangezien de afleveringen vanaf 22 januari zullen verschijnen. Tot die tijd is de trailer van de serie alvast hieronder te bekijken.


Lees meer over: Accused, Fox, Homeland, Jimmy McGovern

Populair nieuws