De meest iconische scène uit 'The Big Bang Theory' kostte heel veel moeite

Ondanks dat het zo lekker makkelijk wegkijken is heeft deze scène toch wel wat bloed, zweet en tranen gekost.

Fleur van Laar, 19-12-2022 13:18

Echte fans kennen deze scène uit The Big Bang Theory wellicht bijna uit hun hoofd. Maar velen weten niet hoeveel werk het eigenlijk wel niet heeft gekost om deze scène zo iconisch te maken.
De scène waar het over gaat is het moment waarop Sheldon en Amy elkaar voor het eerst een kus gaven. Zo ontstond een van de meest geliefde koppels in de tv wereld.

Pietje precies

Aangezien de spanning tussen de twee al een lange tijd werd opgebouwd wilden de makers dat het alles behalve een anticlimax zou worden. Ieder klein detail moest precies goed zijn.

In een interview met OK! Magazine onthulde Mayim Bialik (die Amy Farrah Fowler speelde) dat de kus het resultaat was van een week lang serieus plannen achter de schermen. Dit is een vrij lange tijd voor een clip van een aantal minuten, vooral in de normaal vrij snelle tv wereld.

Dit was het gelukkig zeker waard! Fans zouden zich geen betere manier kunnen voorstellen waarop het romantische moment had kunnen verlopen.

Voor degenen die nog steeds getreurd zijn dat ze de twee niet meer samen op het scherm kunnen zien is er misschien goed nieuws. Er gaan namelijk roddels rond dat de twee in een toekomstig project weer samen zullen werken. Hier zijn echter nog geen details over bekend, alleen dat het een serie van FOX zal zijn.

Ondertussen is hieronder een compilatie van de twee te zien voor degenen die hier helemaal bij kunnen wegsmelten.


The Big Bang Theory is te zien op HBO Max
Lees meer over: The Big Bang Theory, FOX, Mayim Bialik, Jim Parsons

Populair nieuws