search
Nieuw op Netflix: Nieuwe spelletjes om te overleven in 'Alice in Borderland' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Nieuwe spelletjes om te overleven in 'Alice in Borderland' seizoen 2

Ook het tweede seizoen belooft weer ontzettend spannend te worden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn voor ons Nederlanders en Belgen wellicht maar weinig Japanse series die we met plezier bekijken. Gelukkig bestaan er ook uitzonderingen op deze regel. Eén van deze uitzonderingen luistert naar de naam Alice in Borderland.

In het eerste seizoen van Alice in Borderland maakten we reeds kennis met Ryōhei Arisu. Samen met zijn vrienden bevindt hij zich plots in een verlaten versie van de Japanse stad Tokyo. Het wordt al snel duidelijk dat hij spelletjes moet spelen (en moet winnen) om op die manier diens visa te kunnen verlengen.

Doodgeschoten


Het spelen en vooral het winnen van de spelletjes zijn geen mogelijkheid, maar een absolute vereiste. Wanneer je er niet in slaagt om de spelletjes te winnen en bijgevolg je visa te verlengen zal je immers direct neergeschoten worden door een laser. Niet echt lekker natuurlijk...

Nieuwe uitdagingen


In het tweede seizoen van Alice in Borderland staat de vriendengroep voor een reeks van nieuwe uitdagingen. De overgebleven spelers krijgen dan ook weer heel wat nieuwe spelletjes voorgeschoteld. Dat deze spelletjes steeds moeilijker blijken te worden drijft de spanning vaak naar een ongekende hoogte.

Het tweede seizoen van Alice in Borderland verschijnt op streamingdienst Netflix op 22 december 2022.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen