search
De meest kwaadaardige personages in 'Game of Thrones'
Series / Featured

De meest kwaadaardige personages in 'Game of Thrones'

Wij hebben de meest kwaadaardige personages in 'Game of Thrones' voor je op een rijtje gezet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones is een prachtige serie die vol zat met complexe personages. Sommige personages waren eervol en dapper en daarom erg geliefd. Er zitten echter ook de nodige nare personages in de serie. Wij hebben hieronder de drie meest gehate en kwaadaardige personages in Game of Thrones voor je opgesomd.

Ramsay Bolton


De absolute nummer 1 is wat ons betreft de nare Ramsay Bolton. Ramsay is een personage dat alom wordt gehaat door zowel de personages in de serie als door de fans. Hij staat bekend om zijn wreedheid, sadisme en gebrek aan empathie voor anderen. Ramsay is de onwettige zoon van Lord Roose Bolton en wordt uiteindelijk gelegitimeerd door koning Tommen Baratheon. Hij wordt de heer van Winterfell en is verantwoordelijk voor de dood van verschillende personages, waaronder zijn eigen vader en stiefmoeder. Daarnaast is hij natuurlijk ook degene die Theon Greyjoy martelt en verminkt.

Joffrey Baratheon


Joffrey Baratheon is de zoon van Cersei Lannister en hij is een van de meest gehate personages in Game of Thrones. Joffrey staat bekend om zijn wrede en sadistische gedrag, waaronder zijn bevel tot de onthoofding van Ned Stark. Hij is ook verantwoordelijk voor de dood van vele andere personages, waaronder zijn eigen grootvader, Tywin Lannister.

Cersei Lannister


Cersei Lannister is het derde personage dat alom wordt gehaat. Ze is het oudste kind van Tywin Lannister en de oudere zus van Jaime en Tyrion Lannister. Cersei staat bekend om haar ambitie en verlangen naar macht, en ze zal er alles aan doen om haar doelen te bereiken. Ze is verantwoordelijk voor de dood van verschillende personages

Game of Thrones zit vol met complexe en veelzijdige personages waarvan deze drie alom bekend staan als de meest kwaadaardige.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen