search
Griezelige romance in 'Game of Thrones' voorkomen door inmenging acteur zelf
Series / Nieuws

Griezelige romance in 'Game of Thrones' voorkomen door inmenging acteur zelf

De regisseur van 'Game of Thrones' wilde nog een spraakmakende relatie toevoegen aan de serie maar acteur stak daar stokje voor.

In hitserie Game of Thrones zaten de nodige vreemde verhoudingen tussen de personages. Ook incest kwam voor. Eén griezelige romantische verhaallijn is echter op het laatste moment niet in de serie terecht gekomen.

Romance tussen Davos en Missandei
Het gaat hierbij om een potentiële romance tussen Davos Seaworth (gespeeld door Liam Cunningham) en Missandei (gespeeld door Nathalie Emmanuel). Sir Davos, ook wel bekend als de Onion Knight, werd geïntroduceerd in seizoen twee van de serie en was lang één van Jon Snow's naaste bondgenoten. Missandei kwam in seizoen drie in de serie als Daenyrys dienstmaagd en adviseur.

Regisseur wordt teruggefloten
De regisseur Mark Mylod werd echter teruggefloten door Cunningham zelf. Hij vond dit niet passen bij het personage: "een jonge vrouw past niet bij Davos, zeker niet in verband met zijn geschiedenis met Lyanna Mormomt en Shireen Baratheon".

Cunnighams vise wordt gedeeld door de fans, die een eventuele romance tussen de twee als "verschrikkelijk" en "buitengewoon griezelig" bestempelen, met het argument dat Liam en Nathalie "die chemie in de eerste plaats niet hebben, ongeacht het leeftijdsverschil."

Redditors
"Het is ongelooflijk duidelijk geworden in de jaren sinds de show [eindigde] dat de acteurs er veel meer om gaven dat de show trouw was aan de geest van de personages dan de showrunners," merkt Redditor Benjamin_Grimm op.Kijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen