search
Onverwachte keuze fans voor de aller aller slimste in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Onverwachte keuze fans voor de aller aller slimste in 'The Big Bang Theory'

Fans op Reddit hebben aangegeven wie de slimste is in 'The Big Bang Theory'

Op Reddit is er gediscussieerd wie nu eigenlijk het intelligentste personage is van The Big Bang Theory. De eerste naam die bij ons opkwam was Sheldon, hij is theoretisch natuurkundige en heeft in de serie een IQ van maar liefst 187. Toch denkt men op Reddit dat er een nog slimmer personage in de serie zat.

Uit de debatten op Reddit volgt dat het meest intelligente personage van de serie de vriendin van Sheldon, Amy Fowler, zou moeten zijn. Redditors vinden dat de vrouw van Sheldon slimmer is dan hij! Hoewel ze qua intellect veelal als de gelijke van Sheldon werd beschouwd, denken veel fans dat ze in feite veel slimmer was dan hij.

Meest intelligente


Redenen om haar als meest intelligente te zien zijn:
1. haar academische en professionele prestaties;
2. haar emotionele intelligentie.

Sommige Redditors wijzen erop dat zij de wereld beter begrijpt terwijl Sheldon vaak bekrompen kan zijn en opzettelijk onwetend van veel dingen. Amy begrijpt hoe ze met Sheldon moet communiceren op zo'n manier dat hij zich begrepen voelt.

Leonard vind het ook


Ten slotte vinden ook de andere personages in de serie dat ze ongelooflijk slim is. Zelfs Leonard heeft gezegd dat Amy en Sheldon de slimste mensen waren die hij kende. Natuurlijk zou de groep niet durven zeggen dat ze slimmer is dan Sheldon waar hij bij was, maar wie weet wat ze echt denken?



Wil je zelf checken wie de slimste is? Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen