Echte reden van vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher' blijft voorlopig geheim

De echte reden achter het vertrek van Henry Cavill bij The Witcher blijft voorlopig nog geheim.

Niels Arts, 20-12-2022 16:42

Vanaf het vierde seizoen van The Witcher is Henry Cavill niet meer te zien als Geralt of Rivia, het titulaire hoofdpersonage. De reden van zijn vertrek krijgen we voorlopig echter nog niet te horen.
Toen NME de vraag stelde om dieper in te gaan op het vertrek van Henry Cavill bij The Witcher, kregen ze een van te voren over nagedacht antwoord terug: "Daar gaan we volgend jaar over proberen te praten".

Vertrek bij The Witcher

Lauren Hissrich, het brein achter de populaire Netflix-serie, voegde daar aan toe:

"Dat is precies wat ik wilde zeggen! Ik heb er een hoop over te zeggen en ik denk dat er veel, weet je... we gaan het natuurlijk nooit precies hebben over waarom Henry vertrok, alle redenen, maar ik kan zeggen dat het vanuit beide partijen een goede en respectvolle relatie was... dus alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft kom over zes maanden terug om te praten."

Voorlopig houdt Hissrich dus wijselijk haar mond, maar de stilte gaat ze komend jaar verbreken. Wellicht nadat The Witcher seizoen 3 uitgezonden is, waarin Henry Cavill nog wel als Geralt of Rivia te zien is.

Daarna moeten we het doen met Liam Hemsworth. Wie er dan ook het hoofdpersonage mag spelen, we gaan het allemaal meemaken op Netflix.


Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Geralt of Rivia

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie