search
Netflix komt met grote verrassing na enorm succes docuserie 'Harry & Meghan'
Series / Nieuws

Netflix komt met grote verrassing na enorm succes docuserie 'Harry & Meghan'

Het bekende koppel gaat meteen terug in zee met 's werelds grootste streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op z'n zachtst gezegd heeft de docuserie Harry & Meghan Netflix geen windeieren gelegd. De streamingdienst wil het ijzer dan ook graag smeden terwijl het heet is en heeft nu al een nieuwe samenwerking aangekondigd met het koppel.

Het nieuwe project waarvan sprake is luistert naar de naam Live to Lead. Het betreft een gloednieuwe docuserie waar zeven bekende personen uit de wereld in aan bod komen. Onder deze zeven personen niet alleen Harry en Meghan, maar ook onder meer Greta Thunberg, Ruth Bader Ginsburg en Jacinda Ardern.

Overleden


In het bijzonder de naam van Ruth Bader Ginsburg valt op in het hierboven aangehaalde lijstje. De rechter stierf namelijk in het jaar 2020. Het doel van de docuserie is om verhalen te delen van moed, compassie, nederigheid en hoop. Geruchten stellen dat de inspiratie voor Live to Lead gehaald zou zijn uit het nalatenschap van Nelson Mandela.

Nelson Mandela


In ieder geval is bekend dat The Nelson Mandela Foundation de reeks mede mogelijk heeft gemaakt in samenwerking met Archewell. Deze laatste is het productiehuis van... je kan het wellicht al raden, de Sussexes.

Lang wachten op deze gloednieuwe docuserie is het overigens niet meer. De docuserie zal namelijk reeds op Netflix verschijnen op 31 december van dit jaar!

De onderstaande trailer geeft je alvast een goede eerste indruk van wat je van deze serie zal kunnen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen